- Super ceny
- Komunikace
- Výběr
Objednával jsem fotky ve dřevu velikost A4. Zde za nejnižší cenu co jsem našel. Sice jsem si chvilku počkal (myslím, že vlivem Vánoc a zvýšené poptávky), ale stálo to za to! Slib, že obdržím do Vánoc splnili, fotky jsou krásné a udělaly radost. Takže jsem maximálně spokojený a všem vřele doporučuji!
- Osobní konzultace objednávky
Skvělá kombinace a velmi rychlé dodání. Prostě SUPER
- Skvělá komunikace
Nejasně napsaný popis použitých barev.... co si představit pod názvem doplňková barva rámečku .....?
Kdyby to bylo jednoduše: barva rámu: ...., pak barva písma...... pak barva přílepků na rám.....
Ale jinak hezké, i když dost drahé, ale pokud to opravdu jde lidem z chráněné dílny, pak je cena v pořádku.¨ -
- Velmi dobrá komunikace, rychlé vyřízení a dodání objednávky
Byla to má druhá objednávka, vše v naprostém pořádku. Výborná komunikace, výborná kvalita výrobku.
- pěkné rámečky
- dobrá komunikace
- vyšší cena
Na zadní straně chyběl kousek držátka, které slouží na postavení rámečku. Byl to výrobek DD - dodělej doma. Za tu cenu bych to nečekala.
- Rychlé vyřízení objednávky, osobní přístup k zákazníkovi
Super komunikace,rychlé dodání,za mě snad nej e shop,který až takhle komunikuje se zákazníkem.
- rychlost vyřízení zakázky
- volají, aby si ověřili správnost údajů
- Bylo by lepší, kdyby si každý zákazník mohl fotku v rámečku na sránkách upravit sám a v obchodě by to jen připravili (vytiskli a zarámovali). Takhle grafičky upraví fotku do rámečku podle sebe a koncovému zákazníkovi třeba vadí, že tam chybí kousek hlavy u miminka. Ale jinak velká spokojenost, rámeček je moc pěkný, je to skvělý dárek.
- Hezká a rychlá výroba.
Super komunikace, krásný design, rychla objednávka a vyřízení!
Doporučuji
- Hezke produkty
Spokojenost, rámečky jsou krasne a šikovně balene kvůli poškození
Vše perfektní
- Rychlé dodání, skvělá komunikace, zápich nádherný
Skvělá komunikace a informovanost o stavu objednávky.
- Rámeček vypadá velmi dobře, bude to milý dárek. Poměrně rychle dodáno.
- Po odeslání objednávky jěště ten samý den zavolá paní, která přebírá objednávku, aby si jěště před tiskem potvrdila všechno důležité, a taky splnila případné dodatečné přání.
- Zákazník si může určit termín, do kdy potřebuje mít objednávku u sebe.
Naprostá spokojenost! Velmi rychlé dodání, výborná komunikace a velmi šikovní zaměstnanci. Chtěla jsem upravit motiv na jednom z nabízených rámečku a bylo mi vyhověno. Grafici mi poslali návrh a po mém schválení vyrobili. Opravdu si zaslouží velké diky.