- Obchod mi vyšel vstříc. Potřebovala jsem rámeček jako dárek, tak mi jej vyhotovili přednostně.
Celkově jsem spokojená. Hezké zboží, brzké dodání...
- naprostá spokojenost s celkovým dojmem dekorace s 13 rámečky
- Super komunikace,informovanost
- Včasné dodání
Skvělá komunikace, ověření objednávky před zadáním do výroby. Rychlost výroby. Vše na 1*. Objednávala jsem již víckrát. Doporučuji.
- Super komunikace, přehlednost, rychlost.
Velká spokojenost.
- žádná komunikace před vyrobením objednávky
Tak zklamaná, jako z této objednávky, jsem ještě nebyla. Nakupuji na internetu docela často a většinou je komunikace na velmi dobré úrovni - hlavně když člověk objednává něco, kde se píše text - to vždy z internetového obchodu volají a konzultují konečnou verzi. Tady?! Nic! Text na stránkách při objednávce se musí psát do poznámky, kde mi nešlo ani řádkovat ani nějak oddělit jednotlivé části textu. Došlo mi tak otřesné přání ke svatbě mého syna, že letělo ihned do koše! Promiňte, ale mou zakázku musel dělat naprostý "bezmozek".
vybráno aobjednáno přes internet, byla to rychlovka a doručeno bylo dle uvedené dodací lhůty
Výborná komunikace stran specifikace zakázkové objednávky.
Nedodrželi požadovaný způsob doručení. Musel jsem si upravit sám. -
- Skvelá komunikácia
věšák super, už se těším až udělá radost synovi na Vánoce.
Byly objednány 4 rámečky k narození miminka. Jeden měl špatný font, barvu, pořadí porodních údajů a další tři měly špatně čas narození. Do těch tří jsme si připlatili za fotografie a ty do rámečku neseděly, měly menší rozměr. Na objednávku jsme nespěchali a tak nás o to víc zklamalo, že na to měli dost času a pokazili toho hodně. Řešíme reklamaci.
- Neuvěřitelně rychlá a hlavně milá komunikace. I přesto, že jsem zboží objednala velmi pozdě, bylo mi doručeno s absolutním předstihem.
- Komunikace obchodu na výbornou, paní ihned po objednávce volala a upřesňovala podrobnosti osobně.
- Vstřícný přístup
- Dodání podle domluvy
- Emailová komunikace velmi rychlá
Za mě doporučuji.
- Rychlá komunikace
- Udělají i jiný návrh než mají v nabídce
Krásné výrobky, jsem moc spokojená Objednala jsem už podruhé a určitě tě ne naposled.
byla jsem naprosto spokojená. Rámečky jsou přesně takové jako na fotkách :) po odeslání objednávky mi paní ještě volala, aby zkontrolovala údaje :)
- Velmi kvalitní výrobek
- Výborná komunikace, telefonické doladění podrobností
- Nadstandardní rychlost vyřízení objednávky
Objednávala jsem zde poprvé a určitě ne naposledy!!
- Po domluvě velmi rychlé dodání, skvělý přístup
Výborná komunikace,vyhovění i speciálnímu přání.Jsem moc spokojena.
Skvela komunikace, vsichni velice ochotni a mily vrele doporucuji