Přihlásit se a přidat recenzi

• super komunikace
    • okamžitý návrh
    • dodání následující den

• Nekomunikují

Nabídka super, ale již týden se vůbec nic neděje. Mám zaplaceno, dvakrát jsem psala a nikdo se mi neozval. Příště si zde už rozhodně nic neobjednám! Kdyby šlo, nedám ani půlku hvězdičky

• Mohu jenom doporučit. Výborná komunikace, rychlost zpracování a dodání. Vzhledem k křehkosti zboží oceňuji i formu zabalení.
    • Nic

• Rychlé doručení
    • Špatná spíš žádná komunikace

Došla mi špatná strana hexagonky, psala jsem 2 e-maily, volala, bez žádné odezvy

• 10 %

19.8 som objednavala do dnešného dňa ani tovar ani peniaze. Žiadna komunikácia. Neodporúčam.

• 10 %

• Výmluvy, že byli na dovolené a už to začínají dělat, i když se na vás vyserou
    • Špatná komunikace
    • Peníze nikde, zboží nikde
    • Objednávka byla vytvořena 28. 6. 2024, je 11. 7. 2024 a pořád je to prý ve výrobě

Nejhorší obchod který jsem kdy viděl, v životě tam nenakupujte.

• Zatím nebyla dodána objednávka
    • Špatná komunikace
    • Ignorují telefonáty

V úterý 24. 6. jsem si objednal gravírované hodiny. (Dodání 2-5 dnů). Ve čtvrtek 27. jsem volal do firmy, zda je s objednávkou nějaký problém, že u objednávky stále svítí grafická příprava, bylo mi odpovězeno, že se následující den začne na objednávce pracovat a v pondělí bude expedována. Dnes je středa 3. 7., objednávka je stále ve fázi grafické přípravy a firma nekomunikuje.

• 20 %

• Zadna
    • Zadna komunikace
    • Penize odeslane a po 7 tydnech jsem se nedockala spravne objednavky
    • Chybne vytvoreny produkt, chyba v textu. Díky absenci komunikace jsem se spravneho produktu nedockala ani po 7 tydnech
    • NEDOPORUCUJI

Absolutne nulova komunikace. Objednavku mi dvakrat dorucili spatne, spravne jsem se stale nedockala. Telefon nikdo nezveda, na email nikdo neodpovida.. 7 týdnů a pořád nemám to, co jsem chtěla a co jsem si zaplatila. Objednavka je spatne takovym zpusobem, ze se to neda pouzit (chyba v textu).. Urcite NEDOPORUCUJI

• 20 %

Velká nespokojenost. Nejprve obtíže s dohledáním platby, následně slíbeno odeslání a poslán mail o odeslání zboží. Žádná přepravní společnost zboží ale nepřevzala a na maily nereagují. Peníze nemám a zboží taky ne.

• 100 %

• Komunikace
    • Ochota
    • Kvalita

Potřeboval jsem vyrobit medaile s obrázkem a vlastním textem co nejrychleji a panu majiteli jsem volal v neděli odpoledne. Ten byl velmi ochotný a všechno připravil, druhý den v 9:00 byly medaile vyrobené a odeslané. Výsledný výrobek byl hezký a kvalitně zpracovaný (dřevěné medaile s gravírováním). Firmu můžu jen doporučit a příště objednávám znovu od nich.

• 100 %

• Ochota
    • Když je nějaký problém pomůžou

Koupila jsem od nich už pár rámečků a hexagonek a jsem spokojená vždycky úžasný přístup

• Skvělí přístup i jednání

• Spousta možností upravit si rámeček dle svých představ
    • Bleskové zpracování a dodání
    • Podpora chráněné dílny

• Komunikace
    • Kvalita

• Vše v naprostém pořádku
    • I změnu v objednávce vyřídili bez problémů
    • Zboží velmi hezké

Super ve všem

Rychlost dodání.

• Krásné a kvalitní výrobky
    • Vše vyráběné s láskou a péčí
    • Detailní informace o průběhu výroby objednávky
    • Velký výběr
    • Vše kvalitně zabaleno
    • Rychlé odeslání

Všem doporučuji! Objednávám zde již podruhé a opět velká spokojenost.

• Rychlá komunikace i zhotovení dle Vašeho požadavku. V případě, že chcete výrobek dříve, ozvou se telefonicky a domluvíte si individuální termín.
    • žádné

• Rychlost zpracování,dobra komunikace s obchodem