Jsem spokojená
- Dá se dobře zaparkovat
Rychlé dodání
- Neokoukaný sortiment
Reakce obchodu Cook King
děkujeme za Váš nákup a kladné hodnocení. Jsme velice rádi za Vaši 100 % spokojenost a budeme potěšeni, když si příště vyberete opět náš obchod.
- rychle dodani
- nekomunikují
Vůbec se Vám nikdo neozve....jen napíší že nemají a že někdo zavolá a NIC :(
Reakce obchodu Cook King
velmi se omlouváme, že vás nikdo nekontaktoval. Bohužel v době karantény se potýkáme s nižšími stavy zaměstnanců přítomných na pracovišti, delší dodací lhůtou zboží od výrobce a zároveň enormním nárůstem počtu objednávek.
Snažíme se maximálně uspokojit všechny objednávky a informovat všechny zákazníky. Prosíme o trpělivost v době pandemie.
Budeme rádi, když si i příště vyberete náš obchod.
zakoupeno v Cook King před 3 lety
- přehledná e-shop, rychlé vyřízení objednávky
- Včasné doručení
Dvě z ocelových příček jsou špatně přivařené a vypadávají.
Netušil jsem, že černá ocel je prostě ocel natřená na černo. Už při vybalování to začalo pouštět barvu a měl jsem od toho zašpiněné celé ruce.Reakce obchodu Cook King
v případě, že výrobek, který jste u nás zakoupil, vykazuje známky poškození nebo vady, máte samozřejmě možnost reklamace. Pokud je špatně provedený svár, bude jistě uznána.
Produkty CookKing nemají, vyjma trojnožek na kotlíky, povrchovou úpravu. Ohniště a rošty jsou vyrobeny z oceli a před expedicí od výrobce jsou natřeny jedlým olejem, který výrobek po dobu transportu chrání před vzdušnou vlhkostí.
V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit.
Tým CookKing -
zakoupeno v Cook King před 3 lety
- Hezký výběr ohnišť a rychlé doručení
zakoupeno v Cook King před 4 lety
- Snaha maximálně vyjít vstříc zákazníkovi
Reakce obchodu Cook King
děkujeme za Váš nákup a pozitivní hodnocení. Velmi si toho vážíme!
Tým Cookking -
- Pěkné stránky
- Nízké ceny
- Super komunikace s obchodem ohledně plateb atd
- Dost věcí skladem
Sháněl jsem plechové ohniště a obchod jich má spoustu v nabídce a skladem tak jsem jedno ce se mi nejvíce líbilo objednal na zahradu a už 2x vyzkoušel a je super. Moc hezké a funkční. Ohniště došlo ihned po převodu peněz perfektně zabalené proti poškození .... obchod určitě doporučuji
Reakce obchodu Cook King
děkujeme za Váš nákup a pozitivní hodnocení. Věříme, že s výrobkem budete spokojen.
Zdraví
Tým CookKing -
zakoupeno v Cook King před 4 lety
velmi ochotné a milé jednání zaměstnanců
- Zadna
Nulova komunikace ze strany obchodu, nereaguji na maily ani telefony, zbozi nikdy nedorazilo
Reakce obchodu Cook King
velmi se omlouváme za vaši negativní zkušenost. Budeme rádi, když si i příště vyberete náš obchod, abychom si u vás mohli napravit reputaci.
zakoupeno v Cook King před 4 lety
- Rychlé dodání, vstřícnost, ochota, profesionalita..
zakoupeno v Cook King před 4 lety
Objednávka, dodání a zboží vše bez problémů.
zakoupeno v Cook King před 4 lety
- Zboží nebylo na skladě, odepsal jsem, že klidně počkám a nic. Žádná zpráva, jen ticho po pěšině, tudy cesta nevede
Vážený zákazníku,
moc nás mrzí Vaše nespokojenost s nákupem. Interní kontrolou na základě Vašeho hodnocení jsme zjistili, že email s informací, že zboží je připraveno k vyzvednutí naší chybou na Vaši adresu neodešel. To nás velmi mrzí a za tuto chybu se omlouváme.
Obratem Vás bude kontaktovat pracovnice zákaznického servisu
Za tým Ohniste-cookking.cz
Všechno bylo v pohodě.ds
zakoupeno v Cook King před 4 lety
- V nabídce neuveden obsah balení objednaného zboží
Reakce obchodu Cook King
Děkujeme za nákup na našem e-shopu. Mrzí nás, že jste nenašli všechny potřebné informace. Popisy zboží se snažíme neustále upravovat, aby byly co nejkompletnější a orientace v nich byla pro zákazníky co nejjednodušší. Pokud byste měl nějakou konkrétní připomínku, budeme rádi, když nám napíšete na kontaktní e-mai: linfo@ohniste-cookking.cz
Předem děkujeme
zakoupeno v Cook King před 4 lety
Objednávka byla vyřízena k naší spokojenosti,ale do dnešního dne jsme neobdrželi fakturu.
Reakce obchodu Cook King
Děkujeme za nákup na našem e-shopu. Těší nás vaše spokojenost s tímto nákupem.
Faktury jsou standardně zasílány se zbožím. Pokud jste jí nedostali, napište nám prosím na kontaktní e-mail: info@ohniste-cookking.cz, zašleme Vám ji elektronicky.
zakoupeno v Cook King před 4 lety
Obchod doporučuji. Široký sortiment, příznivé ceny, přehledné webové stránky, rychlé doručení objednaného zboží, možnost osobního odběru...
Reakce obchodu Cook King
Moc nás těší Vaše spokojenost při nákupu v našem e-shopu. Děkujeme za nákup i za kladné hodnocení a přejeme spokojenost se zakoupeným výrobkem.
Pavel Mařík