Objednane skla i kryt na iphone 12 po nalepeni skla a nandani krytu vnejsi okraj krytu odchlipuje sklo, pro jistotu vyzkouseno na druhem skle - to same, obchod paradni rychli ale asi bych pouzival kvalitnejsi a presnejsi skla to minule mi vydrzelo skoro rok bez vetsiho poskozeni, to nove do druheho dne, kdy prasko tak ze muselo byt vymeneno

Nedoručení kvůli váhy zásilky, chci ji zaplatit a nedaří se, takže už je to týden a zásilka stále nikde ...

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
    Objednávka byla vytvořena o víkendu, předána dopravci druhý pracovní den.
    Bohužel za dopravce se zaručit nemůžeme.

Děkujeme za pochopení

Tým Ochranná-skla.cz

Sklo se nepricucne na display hodinek. Doporucuji folii.

Tým Ochranná-skla.cz

sklo na předmětný mobil nesedí dobře, je velké, a není kompatibilní s krytem pouzdra, který jej zvedá a dělají se bubliny

Reakce obchodu Ochranná skla

mrzí nás, pokud se zbožím nebylo něco v pořádku. U Vaší objednávky neevidujeme žádnou reklamaci a na základě recenze není v našich možnostech problém posoudit.

Tímto bychom Vás chtěli poprosit, abyste nás kontaktoval prostřednictvím online reklamačního formuláře na našich stránkách, reklamací se budeme rádi zabývat.

Sklo přišlo rozlámané.

Tým Ochranná-skla.cz

• místo tvrzených skel přišly plastové

• Rychlost
    • Výrobek vůbec nesedí

Koupil jsem sklíčka na Garmin Instinct 2, sklíčka bohužel na hodinkách vůbec nesedí, protože nejsou stejně zaoblená jako sklíčko na hodinkách, tudíž jsem vyhodil peníze.

Tým Ochranná-skla.cz

Ochranné sklo pro Samsung Galaxy A04s je o menší kousek menší !!

Tým Ochranná-skla.cz

Sklo na iphone SE sedělo, ale nefunguje přes něj moc dobře dotyk
    Sklo na 11pro funguje, ale asi za týden se mi začal dostávat prach pod sklo v místě foťáku

Tým Ochranná-skla.cz

• Skla za relativně dobrou cenu
    • Sklo koupené na přesný typ telefonu nesedí o téměř půl centimetrů velikost, sklo je výrazně mensi, než displej.

Z nouze asi ano, ale spíš doporučuji kouknout se jinde

Tým Ochranná-skla.cz

• Kryt vůbec nesedí hýbe se

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
    Problémy s naším zbožím nás velice mrzí.
    Kolegové z reklamačního oddělení s Vámi již reklamaci řeší.

Tým Ochranná-skla.cz

Přišlo to krásně zabalené, po rozbalení balíčku bylo ochranné sklo zlomené a popraskané.

Reakce obchodu Ochranná skla

omlouváme se za problémy. Všechna skla jsou před odesláním kontrolována, abychom měli jistotu, že neodešleme poškozené zboží. Samozřejmě nás mrzí, pokud došlo k poškození při přepravě.
    Bohužel u Vaší objednávky nebyla přiložena žádná reklamace.

• Rychlé doručení
    • Sklo je naprosto na povrch suché
    • Nekvalitní přilnavost k displeji

Vylepšete materiál skel a příště bude místo 2,5 hvězdiček 5 ;)

• Brzké dodání
    • Přijatelné ceny
    • Skla, která neodpovídají mým potřebám

Neříkám že to je úplně chyba obchodu, ale spíš nespokojenost s výrobky, třeba sklo na telefon samovolně praská i bez sebemenšího nárazu, jen při používání, když na hodinky byl dobrý, než jsem si s nimi šel zaplavat, zůstávala tam voda a sklo na hodinky bylo malé a mělo pulcentimetrové okraje, které nebyly přilepené, obchod a doprava super, ale kvalita výrobků, s tím moc dobré zkušenosti nemám

Tým Ochranná-skla.cz

Objednal jsem 2 ks tvrzeného skla pro jeden model telefonu. Skla přišla obě se stejným označením na štítku, ale tvarově bylo každé na jiný model telefonu (rozdílná velikost a výkroj pro přední kameru).

Tým Ochranná-skla.cz

dobry den zboží mi bylo doručeno ale ne co jsem si objednál
    objednával se magnetický kryt pro xiaomi note 7 a 7 pro a nedodali
    přišlo je kryt na xiaomi note 10 které nepasuje
    tak uš nechci nic děkuji Martin Kuča

• Sklo na hovno.

Tým Ochranná-skla.cz

Přišlo ochranné sklo na jiný model telefonu

Tým Ochranná-skla.cz

Objednané zboží, nesedí rozměrově....

Reakce obchodu Ochranná skla

při ověřování Vaší objednávky nebyla zjištěna žádná reklamace.

Tým Ochranná-skla.cz

Objednal sem ochranné sklo na hodinky. Přišlo mi sklo, které bylo malé a nepasovalo. Bylo mi sděleno, že objednávka je v pořádku.

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
    Při prověřování Vaší objednávky,bylo zjištěno, že Vaše objednávka byla na Ochranný kryt pro Redmi Watch 3 - Černý a vy jste potřeboval kryt na redmi watch 3 active.