- kvalitní, funkční, ergonomické, české výrobky
- velmi rychlé vyexpedování a doručení objednaného zboží
- velmi vstřícné jednání a skutečný zájem o zákazníka
Kvalitní, funkční, ergonomické, české výrobky. Rychlé dodání zboží. Vzorový prozákaznický přístup.
Ochota, poradí.....
Špičkové české produkty za rozumnou cenu, ve kterých můžete dělat cely den (brousim mikrocement s vysokou prašností a stříkám PU laky. -
- spolehlivost
- velmi rychlé vyřízení objednávky i dodání zboží
- kvalitní české zboží
Spolehlivost, rychlost, kvalitní české (resp. česko-rakouské) zboží, které jinde neseženete. Navíc se personál obchodu opravdu zajímá o spokojenost zákazníků.
Hezký den, Patriku,
děkujeme za milé hodnocení, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen.
OchranaZdraví.cz -
Kvalitní sortiment, rychlé dodání, vše skladem.
Vážený zákazníku,
děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, věříme, že budete spokojený i při příštím nákupu.
OchranaZdraví.cz -
Vybrané zboží splnilo očekáavání, dorazilo promptně, celková spokojenost.
Vážený zákazníku,
děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste spokojený.
- Výborný eshop
- Kvalitní produkty
- Skvělý poměr kvalita/cena
- Věrnostní program
Obchod jsem se pokoušel kontaktovat ohledně dotazu k produktům.
Telefon nikdo nepřijal, jen mi přišla SMS, že budu během chvíle kontaktován.
Nedávám za to mínus, každému se může stát, že momentálně nemůže přijmout hovor - ale bylo by dobré se pokusit ozvat zpět. :)Reakce obchodu OchranaZdraví.cz
Hezký den, Majkle,
děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu a omlouváme se Vám za výpadek naší zákaznické linky. Vážíme si Vašeho pochopení, situaci prověříme a uděláme vše pro to, abychom se příště již spojili úspěšně a v co nejkratší době.
OchranaZdraví.cz -
- Jediný výrobce který nabízí ochranu jak mojí tak i okolí myslím tím výdechový a vdechovy filtr dva v jednom
Vážený zákazníku,
děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu a jsme rádi, že jste s řešením od společnosti Nanologix spokojený.
OchranaZdraví.cz -
- Objednávala jsem opakovaně a zboží bylo doručeno vždy včas a v pořádku. Zároveň naprostá spokojenost s kvalitou. Děkuji
Vážená zákaznice,
děkujeme Vám za milou zpětnou vazbu a jsme rádi, že jste spokojená s našimi službami i zakoupenými produkty.
OchranaZdraví.cz -
- Kvalitní zboží od kvalitního českého dodavatele.
- Bezproblémový nákup, rychlé dodání.
Kvalitní zboží od kvalitního českého dodavatele (teda nejsem si úplně jist u roušek, které jsem raději neobjednával).
Hezký den, Patricku,
děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen. Chirurgické i látkové roušky odebíráme od české značky Nanologix, více informací o výrobci i jednotlivých produktech najdete na našich stránkách.
OchranaZdraví.cz -
Bezproblémový obchod , kupoval jsem již podruhé.
Hezký den, Milane,
jsme rádi, že jste s našimi službami spokojen a děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu!
OchranaZdraví.cz -
Zboží bylo doručeno v pořádku a v časovém limitu uváděného obchodem
Hezký den, Honzo,
- přehledný web
- rychlé dodání
- zboží Nanologix
Prodávají kvalitní české filtry a ochranné pomůcky Nanologix. Nákup bez problémů.
Hezký den, Patriku,
děkujeme za pozitivní hodnocení, moc si toho vážíme. Věříme, že budete spokojený i při příštím nákupu.
OchranaZdraví.cz -
- spolehlivy e-shop, vse doruceno vcas
- kvalitni zbozi
Vážený zákazníku,
děkujeme za milou zpětnou vazbu a věříme, že se na nás s důvěrou obrátíte i při příštím nákupu.
- Velmi dobrá cena
- Kvalitní zboží
Žádná není
Vážený pane Kříži,
děkujeme za pozitivní hodnocení, věříme, že budete spokojený i při příštím nákupu.
OchranaZdraví.cz -
- Solidní obchod, kvalitní zboží, rychlé a bezproblémové dodání.
Český výrobce kvalitních ochranných prostředků. Internetový obchod komunikuje a nezaznamenal jsem žádný problém.
Hezký den, Petře,
moc děkujeme za pozitivní hodnocení, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojený.
- Průběžné informování.
- Nic mne nenapadá.
Absolutní spokojenost. Doručeno o den dřiv!
Hezký den,
moc děkujeme za milé hodnocení, věříme, že budete stejně spokojený i s dalšími nákupy.
OchranaZdraví.cz -
Zboží jsem dostala rychle, v pořádku.
Hezký den, Jitko,
děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste spokojená.
OchranaZdraví.cz -
- V případě potřeby osobní přístup, vše skladem, rychlá dodávka, kvalitní produkty
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za milou zpětnou vazbu na naše služby. Věříme, že budete stejně spokojen i při příštím nákupu.
OchranaZdraví.cz -
Objednávka dorazila v pořádku a rychle. Zboží jsem zatím nevyzkoušel, tak nemohu hodnotit, ale jinak vyřízení objednávky, komunikace a dodávka zboží proběhly v pořádku, takže spokojenost :)
Hezký den, Dalibore,
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jsme spokojen s našimi službami, a věříme, že budete stejně spokojen i se zakoupenými produkty. Pokud bychom Vám mohli ještě jakkoli pomoci nebo poradit, neváhejte se na nás kdykoli obrátit.
OchranaZdraví.cz