Spokojenost.
- včasné vyřízení objednávky
kvalita zboží
Zboží bylo doručeno, ale prodávající mi nechce poslat fakturu, čímž mi způsobil potíže a újmu v práci ,jelikož mi nemůže být proplacena pracovní obuv . Už nikdy si u tohoto prodávajícího pracovní obuv nekoupím !!!!!!! S pozdravem Daja Hrubá
Reakce obchodu JAKUB-OBUV
Pani Hrubá,
zadnou zadost o zaslani faktury jsme od Vas drive neobdrzeli. V baliku standartne dostavate danovy doklad, ktery je vcetne vsech nalezitosti ICO, DIC, sidla spolecnosti atd plne platnym dokladem do ucetnictvi. Nicmene na zaklade Vaseho dnesniho emailu jsem Vam jeste obratem zaslal i opis faktury k Vasi objednavce do emailu. Vse jiz mate ve Vasi schrance dorucene. Preji pekny den. -
- rychlost dodání a požadované zboží na skladě
- Neskutečná rychlost dodání zboží!
Obchod rozhodně doporučuji. Objednávky vyřizují rychle a trpělivě,pokud obuv nesedí. Odpověděli na dotazy, vše v naprostém pořádku a ceny nejlepší široko daleko.
Vážení,
jsem přímo nadšená z pantofel, které jsem si vyhlídla ve vaší reklamě. Od příbuzné jsem si je nechala vyzvednout ve Šternberku a ta mi je pak po vnukovi poslala do Prahy. Už potřetí jsem si ve vašem obchodě koupila boty, což svědčí o tom, že jsem spokojená. Ráda se o tom zmíním svým známým. -
Rychlé dodání na adresu a skutečně přišlo to, co jsme obědnali. Prodejce tedy můžu doporučit.
- dobré ceny
- rychlé dodání
- možnost výměny
- Po objednání zboží do týdne doma. Super. Děkuji.
Dobrý den, vřele doporučuji nákup u Vás. Kabelka dorazila brzy , je úžasná . Děkuji za rychlé dodání.
- Skvělý výběr obuvi.
- Rychlé dodání.
- Rozumné ceny.
Moc děkuji za dodanou obuv. Jsem velmi mile překvapeni kvalitou a provedením. Boty jsou neuvěřitelně zateplený a chůze v nich je nadmíru příjemná.
- rychle doruceni a kvalitni boty
- Skvělá komunikace,rychlé dodání
Boty skvělé sedí podle čísla
- Rychlost, spolehlivost
- Děkuji, boty přišly. Všechno v pořádku, rychlé doručení
Rychle dodani.
Zboží bylo doručeno velice rychle
Komunikace obchodu od objednávky až po doručení, naprosto bezchybná. Zatím první zkušenost a zatím pozitivní :-)
- Přehledný e-shop
- Rychlé vyřízení objednávky.
- Dobrá komunikace
- Nenašla jsem.
Doporučuji tento e-shop. Opravdu není nic, co bych mohla vytknout.