Bezproblemovy obchod. Rychle jednani, doprava presne v dany cas.

Reakce obchodu Obrazy-nábytek

Děkujeme za hodnocení i recenzi a přejeme Vám hezké a pohodové dny. www.obrazy-nabytek.cz

• Výběr produktu v klidu z domova, ověření objednávky i upřesnění dodání zboží - maximální pohodlí a spokojenost.
    • --

Ochotný personál

• výborná komunikace

Reakce obchodu Obrazy-nábytek

Vše dle očekávání, tedy za jedna.

Reakce obchodu Obrazy-nábytek

• Rychlé a slušné jednání. Ověřili mi u dodavatele rozměry. Rychlé doručení a super přístup.

ochota

• DOVEZENÍ AŽ KE VCHODU A VYNESENÍ DO BYTU

výborný, komunikativní, vstřícný přístup

Reakce obchodu Obrazy-nábytek

Objednal jsem si celkem 3 obrazy. Dva velikosti 30/40 byly z pravého úhlu.
    Zvláště jeden až 1 cm. Měl jsem problémy se zarámováním. U toho z vinklu jsem musel dost připlatit abych jej uplatnil. To mně zklamalo.

Reakce obchodu Obrazy-nábytek

Děkujeme za hodnocení i recenzi.
    Je nám líto, že u reprodukce se vyskytly nějaké problémy, ale postačilo nás kontaktovat a bylo by velmi rychle vyřešeno. Je škoda, že se o tomto dovídáme až přes tento portál. Přejeme Vám hezké a pohodové dny. www.obrazy-nabytek.cz

Rychlé vyřízení a dodání zboží

Reakce obchodu Obrazy-nábytek

Jsem spokojen vč. balného, z kterého jsem měl strach.
    Dopravci jsou nešetrný dobytek. Proto je nutné balné k tomuto
    zacházení přizpůsobit.

Reakce obchodu Obrazy-nábytek

Super, jen pán co bere telefon by mohl být komunikativnější.
    je trochu mrkota :-)

Reakce obchodu Obrazy-nábytek

• rychla dodavka i komunikace se zakazníkem

doporučuji,fajn obchod

Reakce obchodu Obrazy-nábytek

• prohlidnuto na internetu obbjednano a dodano

Reakce obchodu Obrazy-nábytek

• děkuji za bezproblémový obchod

Reakce obchodu Obrazy-nábytek

• Obrazy jsou velmi hezké, jsem spokojen Děkuji hezký nový rok

Reakce obchodu Obrazy-nábytek

Děkujeme za hodnocení i recenzi a přejeme Vám mnoho štěstí a spokojenosti v roce 2023. www.obrazy-nabytek.cz

• Skvělý výběr zboží
    • Výborná komunikace
    • Rychlé dodání

Nakupuji v tomto obchodě pravidelně a vždy spokojenost

Reakce obchodu Obrazy-nábytek

Děkujeme za hodnocení i recenzi a přejeme Vám hezké a pohodové dny sváteční dny. www.obrazy-nabytek.cz

• Spolehlivej obchod

Reakce obchodu Obrazy-nábytek

• Vše od objednání zboží až po jeho doručení proběhlo v pořádku.