• totální fiasko, další shop do clubu tzv zívačů

máme vše skladem , odesíláme bleskově - skutečnost je taková že vlastně nic nemají i když svítí že skladem je, komunikace doslova žalostná vpodstatě žádná , po několikáté urgenci po týdnu milostivě že to teprv jede kdo ví odkud a bůh ví jestli.. Shop Heckel bude zřejmě odnož tohoto paznechtu protože ti mají uplně na háku cokoli odpovědět ..
    Alias každej kňourá že potřebuje zakázky a vydělávat ( kor v této době ) ale na druhou stranu se na vše s..e alá přístup zaměstnance v teploučku a za státní - svoje jistý..

Zboží nedorazilo, a nikdo neví kde je.

• Výhoda je že si můžete vybrat zboží které nemají skladem.
    • Výhoda je že vám napíšou že zboží není skladem i když mají napsáno skladem 18 kusů.
    • Při objednání zboží se rozhodně nudit nebudete.

Obchod si ďelá ze zákazníků prdel.

• obě boty levé a velikosti různé

Do dnešního dne mi nejsou schopni obuv vyměnit!Peníze taky nevrací!

Objednane zbozi vubec nebylo skladem, i kdyz na webu pri nakupu psali opak. Neprisel mi potvrzovaci email o nakupu, jen po tydnu email od nejakeho pana, ze zbozi naskladni za 14 dni. Vse na me pusobi dost neprofesionalne a pochybne.

• U všech objednaných položek bylo v e-shopu uvedeno, že jsou skladem, u některých dokonce, že jsou odesílány do 24 hodin. Realita je nekompletní dodávka po 2 týdnech a 2 urgencích. Na e-maily nikdo nereaguje.

Pokud si chcete na zboží počkat a nevadí Vám, že nedorazí vše, co jste si objednali a nikdo Vás na to předem neupozorní, je to použitelný dodavatel.

• Ani po 10 dnech nebylo nic doručeno

Objednávka nedošla celá. Místo 2kusů kalhot došly pouze jedny.

Velmi neseriozní obchod. V E-shopu nabízí zboží jako skladové, ale přitom ho nemá a není schopný ho dodat

19.1.2021 jsem si objednala zboží které do dneška 3.2.2021 nepřišlo. Telefony neberou a na emaily nereagují. Je to škoda takhle si odradí spoustu zákazníků

Dodání zboží na dobírku zřejmě nefunguje. Pokud dáváte přednost platbě on-line nebo bankovním převodem, upozorněte na to zákazníka. O zboží mám nadále zájem, ale nikdo se od 22. 1. neozval.
    Budu ráda, když se mi obchod ozve, napíše a případně poradí, jak úspěšně objednávku obdržet. Děkuji

• Zboží zaplaceno, avšak nedorazilo, obchod nekomunikuje

• Nulová komunikace, zásilka nedorazila. Telefonní čísla neexistují!!!

Velice špatná,téměř žádná komunikace,katastrofální termín doručení zboží"skladem"

čekám na zboží

• Obchod nezareagoval ani na jeden mail
    • Žádné informace o objednávce
    • Žádné informace o platbě
    • Zaplatila jsem za zboží, které nemají ani skladem
    • Nebyla jsem informována, zda boty naskladní nebo vrátí peníze

Zboží ještě nedorazilo, na email neodpovídají. Při telefonickém kontaktu z mé strany na dotaz kdy zboží bude, paní v telefonu nepříjemná, arogantní až drzá. Určitě bych si u nich nic neobjednala a už vůbec ne, doporučila známým. Kdoví jestli vůbec zboží dorazí

• nabízené zboží nebylo na skladu

• chybějící komunikace
    • neplnění slibů

žádná

Objednala jsem 4 čepice,zaplatila jsem přes 1000,- Kč a u jedné čepice nefunguje světýlko. Co s tím mám dělat.
    Jonáková Skála tel:721505903