- Špatná komunikace
Při objednání byla skladová dostupnost , den po objednání přišel email s informací že zboží není dostupné.
- Rychlé doručení
- Montérky z nekvalitních materiálu za jeden den noseni se rozpadly ve švech mám i fotky můžu poslat.
- Nemam co hodnotit, zbozi jeste nedorazilo!
- Doba dodani!
Týden objednané zboží, pouze potvrzena objednávka, dále nic.
Nevím na základě čeho u mě zjišťujete spokojenost. Tyto dotazy by se snad měly klást zákazníkovi po dodání zboží.
Tento obchod je otřesný. Ode dne objednání vůbec nekomunikují, pouze hned po objednání změnili objednávku na potvrzenou a tím to také skončilo. Telefony neberou, na můj písemný dotaz emailem vůbec nereagovali. Nevím proč objednávku potvrzovali a hlavně nevím, zda zboží pošlou nebo mám objednávku zrušit. Objednávám na internetu různé zboží již dlouho a poměrně často, ale s tak otřesným přístupem jsem se dosud nesetkala. -
Zboží uvedené skladem ani po týdnu nedorazilo
- Nespolehlivý obchod zboží zaplacené předem a ještě ho nemám.Telefon neberou na email neodpovídají
Nedoporučuji
- Snazila jsem se objednávku zrušit, neslo to, objednávku jsem zaplatila dpd pred dobírku, pak ji vrátila opět pres dpd zpatky - od te doby nemam ani zboží, ani peníze zpet na účtě. Několikrát jsem kontaktovala obchod, bez odezvy.
- Dlouhá dodací lhůta
- Široká paleta zboží, nicméně stavy "na skladě" neodpovídají realitě.
- Komunikace. Chcete se někam nedovolat? Chcete pěnit z toho, že si nemůžete něco upřesnit, nebo se na něco zeptat? Pak nakupujte v ObchodNisa.
- Nemožnost vyzvednutí osobně, i když jsem v dosahu obchodu.
Než působit takhle utrápeně, tak je snad lepší nepodnikat a nechat se někde zaměstnat.
Zatim se nikdo neozval, ani nevím zda ještě objednávka prijde
nelze hodnotit, snad jen rychlost dodání produktu - neodesláno a ani nepotvrzená objednávka po 10 dnech - nedá se dát kladné hodnocení
- Velký výběr, kvalitní zboží. Již jsem dříve objednávala.
- Naprosto katastrofální dodaní, již dříve dorazilo pozdě takže se nic nezměnilo.
- Reflexní mikina nepřišla, tak jak ji mají v popisku a komunikace žádná, 2x jsem posílala email a nic, volala jsem a prý to má na starost kolega. Email jsem posílala 22.3.2021 ihned po otevření balíku, 23.3.2021 jsem ho posílala znovu, včera 26.3.2021 jsem volala. Bohužel do dnešního dne žádná reakce. Zřejmě si v dnešní době neváží zákazníků.
Obchod určitě nedoporučuji !!!!!
- Objednávku 1889542 na 779,- jsem zaplatil 11.3.21, ale do dnešníhi dne jsem nic nedostal a oznámená o doručení také ne!
- Již 14 dní mám objednané dětské roušky a stále nedorazily.
Zaplacené zboží mi do dnešního dne nedorazila. Nikdo mě nekontaktuje.
- Nic.
- Jedním slovem, katastrofa. Objednávka byla tvořena na základě skladových zásob. Nakonec ve skladě několik položek nebylo a nebyly ani doručené. Další problém vznikl v doručeném balíku, chybělo tam zase několik zaplacených položek, bylo nutná reklamace.
- Musel jsem po týdnu řešit odeslání balíku, někde ležel a nic se nedělo...
Obchod se vymlouvá na covid, že mu pomáhají brigádníci. Bohužel, to nemůžou být brigádníci, ale neschopní dementi, když neumí uložit do krabice deset položek a odeslat je!!!
- Žádná komunikace ze strany eshopu.
- Zrušil jsem objednávku před 10 dny, přesto je objednávka stále potvrzená.