- nedostatečná informovanost zákazníka
- rychlost odeslání zboží - špatná u nás zatím žádná
Bylo nám toto zboží doporučeno, zde jsme ho našli a objednali.
Objednáno 6.2. první email přišel 7.2. že se objednávka vyřizuje a že nás budou o průběhu informovat. Je 19.2. a informace žádná :-(
Z tohoto důvodu nemohu doporučit. -
žádala jsem o číslo zásilky, ale nebylo mi zasláno. Zboží zaplacené před dvěma týdny stále nemám.
- 10 dní a stále nemám co sem si objednal...
- komunikace
- spolehlivost
Objednala jsem zboží, poslali mi email, že zboží posílají na dobírku a přesto zboží více jak týden nedorazilo.
- nevím
- nevím
Zboží jsem objednala, ale vůbec nedorazilo, přestože jsem dostala email, že přijde na dobírku!! Nic. Prosím o zprávu. Děkuji Blahnová
- pan vedoucí je neustále na dovolené a zaměstnanci nemůžou bez něj nic dělat.
Balík se prý ztratil na poště.Peníze více jak po měsíci nevráceny.Majitel nereaguje.
- komunikace se zákazníkem
"Už" za týden po objednání a zaplacení objednávky se mi ozvali mailem, že moji objednávku změnili na" vyřizuje se" a od té doby uplynul další týden a stále se nic neděje. Nepřišel žádný mail s vysvětlením, proč to tak dlouho trvá, atd. Pochopím, že třeba musí zboží objednat od dodavatele, nebo cokoliv jiného, ale musí se mnou komunikovat, abych si nemyslela, že mi sebrali peníze a už nikdy nic nedostanu...
- Komunikace
- Chybějící informace, zda je zboží skladem
Po objednávce jsem dostal jen automaticky generovaný mail o přijetí objednávky (v pořádku) nicméně od té doby veškerá komunikace s obchodem žádná, na maily nereagovali. Po více než týdnu jsem poslal mail s informací, že objednávku stornuji. Po pár dnech se ozval telefon, že se omlouvají, ale zboží pro mě neseženou. O tom, že jsem jim psal několik mailů a objednávku stornoval, neměli ani ponětí.
- Nabízí zboží, které není jinde dostupné.
- Zboží nedorazilo.
- - Zboží nedozazilo, nikdo se neozval.
-Sice mi přišel e-mail, že objednávka bude vyřízena ale pak už se nic nedělo. Nikdo se neozval, knihy nemám. Pokud mají v obchodě dovolenou, mělo by to být uvedeno na stránkách.Proto nedoporučuji.
- číslo účtu uvedené na stránke obchodu nie je platné a z obchodu mi nikto nereagoval na upozornenie, čím môj nákup znemožnili.
nakúpiť je nemožné
Reakce obchodu Papírnictví-KS
účet je uveden ve formátu pro obchodování v ČR. Na Slovensko dodáváme rovněž, o čemž svědčí i tato realizovaná! objednávka, ale až po upřesnění zejména dodacích podmínek.