Originál obal od VW/SKODA byl otevřen. To se nesmí stát. Reklamoval jsem to, bylo mi řečeno, že je to normální, že kontrolují, jestli je zboží v pořádku. Blbá výmluva, otevřený karton, je jako použité zboží, ne nové, nebo na to musím dopředu upozornit.
- Prodávají díly které nepasují do jimi inzerovaných aut
Do teď nemám žádné informace o zásilce. 22.2.2025 mi přišel děkovný email za objednávku. Máme 1.3. a žádná změna.
- Dodání zboží když je dopředu zaplacené trvá opravdu docela dlouho zejména v dnešní době.
- Pokud chcete zboží do druhého dne i když prodejce má napsáno že zboží je skladem je nereálné a nepočítejte z tím vůbec.
- Rychlost jednání/komunikace
- Uváděli skladem 3 ks zboží, které skladem neměli.
- Spoiler mi nepasuje je širši
Now coment
Už jsem psal, nabízíte produkty, které nemáte skladem.
Model byl poškozen, pravé zpětné zrcátko bylo ulomené:(
- zboží dodáno nekompletni
nekompletní zboží náhrada nedodána
- Po týdnu užívání produktu, resp. Žárovek, přestala jedna svítit. Jsem vytočena a naštvaná. Budu reklamovat
- 3patná komunikace.
zboží jsem neobjednával ,pouze dotazoval na termín kdy bude k dispozici.
Balík neobsahoval kompletní zboží
prišlo jiné zboží
Zboží nebylo doručeno
Podle podmínek uvedených na webu odesílají zboží objednané do 12:00 ještě ten samý den. Toto nedodrželi a teprve v druhém telefonátu přiznali, že zboží poslali.
- rychle dodani
- ceny
- kvalita
Zbozi preprodavane a predrazene, naraznik co jsem koupil na Allegru za 1500 jsem tady videl za 3000, to stejny krytku listy kterou jsem nasel za 800 kc a na ob dilech za 1700. Nez nakoupite doporucuji projet Allegro a jine obchody.
- Rychlé doručení
- Odlité a nareděné kapaliny do odstřikovačů
- Nezabalené písty pátých dveří a jen tak položené v krabici
Nevím jak je to možné, ale asi skladníci vám tam dělají špatné jméno. Už si u Vás neobjednám, protože jsem zklamaný že si tohle ještě někdo dovolí.
zarovky hlasi chybu v octavii 3,tudiz jsou k nicemu, vyhozene penize.
- zboží se prý už nevyrábí.