zboží bylo dodáno včas , spokojenost.
Sháněla jsem dárek a našla na tomto obchodě. Vše proběhlo naprosto k mé spokojenosti, objednávka-platba-dodávka. Nemůžu nic vytknout a obchod jedině doporučit!
- Velice rychlá komunikace a včasné doručení zboží.
jsem spokojena
- Velmi rychlé vyřízení vrácení objednávky a zaslání peněz zpět na účet.
Velmi pěkné zboží,rychlé vyřizování objednávek i bezproblémové vrácení zboží např. při chybně zvolené barvě kabelky.
Všecko absolutně na 1! Odpověď rychlé odeslání i dodání. Kvalita zboží již ověřena dříve
Dodani bylo velmi rychle. Moznost osobjiho prevzeti v centru Prahy je super. Maji velmi velky vyber jak typu, tak barev za velmi dobre ceny. Doporucuji.
Super, dodání velmi rychlé. Kabelka pěkná a otevírání až dolů přitom nic nevypadne vynikající. Malá přitom velká.
Rychlé dodání zboží v odpovídající kvalitě
Rychlé, výborně zabalené.
vše ok
- pěkné zboží
- velmi rychlé dodání
spokojenost
- Kamenná prodejna v centru Prahy, možnost objednat si více kabelek a vybrat si na místě.
Nakupovala jsem opakovaně, vždy příjemné překvapení v podobě bleskového dodání. Široký sortiment, zejména pokud jde o rozmanitost barev.
Objednávala jsem zde podruhé a jsem velmi spokojena
rychlé dodání přesně dle objednávky
- Velmi rychlé odeslání
- Kvalitní krásné zboží
- rychlé vyřízení objednávky
- hezké balení
- pěkné zboží
- Velký vyber, kvalitní zboží, dobre ceny, vstřícný personal.
- Kvalitní zpracování, rychlost zpracování objednávky
- Vzhledem k tomu, že jsem ke kabelce chtěla sladit i doplňky, uvítala bych, kdyby e-shop nabízel informací, které barvy kabelky a pásků v nabídce sobě odpovídají. Bez této pomocí se mi to bohužel moc nepovedlo.