- žádný
- nekumunikují, nedodaji zboží , pravděpodobně podvod
ceny slušné, nekomunikují, telefon nefunguje, zboží nepříjde špatný obchod asi podvodnici
- Dodací lhůty!
- měl to být první nákup vaše zboží se mne libilo jenže když nedojde ani po měsíci tak je to smutné a proto vás nemohu doporučit dál.
- špatná komunikace na telefon i emeil nikdo neodpoví
špatná komunikace
- Po třech měsících jsem zboží koupil jinde,zřejmě to nebude jen krátkodobá celozávodní dovolená.
Touto dobou už ani objednávat nejde.
- žádná
- Od loňského listopadu mám objednaný koš na prádlo, který byl skladem. Bohužel jsem jej zaplatila dopředu. Když jsem se zeptala co je se zbožím, vždy mi přišel naprogramový e-mail, že zboží přijde za týden, za další týden zase na dotaz za týden....Když už jsem toho měla dost, tak mi odepsala ženská, že firmu opustili všichni zaměstnanci a že peníze mi hned vrátí. Do dneška nemám ani peníze ani koš. Už nikdo nereaguje.
Neseriozní firma na kterou podám trestní oznámení.
- Výhody jsem žádné nenašel
- Nekomunikativnost se zákazníkem
Absolutně zbytečný obchod, který sice nabízí zboží za zajímavé ceny, ale nedodá ho a se zákazníkem vůbec nekomunikuje.
Ani po urgenci jsem se nedozvěděl kde je mnou objednané zboží a zda ho vůbec dostanu.
Rozhodně je lepší se obrátit na jiný byť trochu dražší obchod, který se zákazníkem komunikuje a zdoží řádně dodá. -
- Nekomunikuje se zákazníkem, nabízí zboží, které nemá skladem, i když to na svých stránkách uvádí.
Žádáte mne abych zhodnotil nákup na vašem obchodě. Bohužel není co hodnotit. Zboží nedorazilo a i přes několik pokusů spojit se s vámi, jsem se pouze dozvěděl že telefon je nedostupný. Na emaily nikdo neodpovídá. Není divné mě žádat o hodnocení něčeho co vlastně "neexistuje????
má objednávka měla číslo 2015062004 -
- slušný sortiment zboží
- zboží bylo objednáno před cca 15dny a nedorazilo. Na dotaz emailem nikdo neodpověděl.
Dlouhá dodací doba a nekomukativnost se zákazníkem.
- Nízká cena
zlepšení komunikace z klientely
- Nedoporučuji.
Před 5 dny jsem objednala zboží - nedošlo.
Telefony neexistují.
Na @ nikdo neodpovídá. -
Nedoporucuji zbozi mi nedorazilo,po napsani meilu me nikdo do dneska nekontaktoval
Deklarováno zboží skladem, rychlé dodání atd. Zboží mám objednáno od 8.6. s tím, že mělo dorazit 10.6. Stále nedošlo. Nikdo nebere telefon, neodepisuje na maily. Výrazně nedoporučuji!
- Pěkné počteníčko a přehledná nabídka :-)
- Zde si nic nekoupíte - nefunguje!!!!
Pokud máte dost času a nevíte co dělat,když venku prší - listujte a prohlížejte nabídky.
Objednejte a čekejte :-) -
- žádné
- špatná komunikace
po potvrzení objednávky se zatím nikdo neozval
V žádném případě nedoporučuji, telefony neexistují na maily nikdo nereaguje.
Zbozi jsem objednala a nedorazilo. Ani mi nikdo nedal vedet, zda prijde ci ne. S timto jsem se jeste nesetkala proto nedoporucuju
- levný
- nekomunikovali,telefoní čísla byla nedostupná
vyhnout se zdaleka
- žádné