- Jeden z nejrychlejších e-shopu
- Rychlé vyřízení objednávky
- Schválně to nepíšu jako nevýhodu protože je to zřejmě vina přepravce, byť v neporušeném obalu, zkrátka přišlo poškozené zboží, zřejmě někomu cestou spadl balík. Vina spíše přepravce. Vzhledem k hodnotě zboží mi nestojí za reklamaci. Delší dodací doba zboží z obchodu ale pokud nespěcháte asi to není nevýhoda.
- Lepší cena než jinde.
- žádná komunikace
Zboží jsem zaplatil, byl jsem upozorněn, že mi dorazí 2.2.2024, dnes je 9.2.2024, zboží i přes urgenci stále nemám.
bez odezvy a komunikace. -
- rychlost dodání
- široký výběr zboží
- kvalita
- rychlost dodání zboží
- u tohoto obchodu jsem nakupoval poprvé
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
zboží přišlo rozbité, obchod se mnou vůbec nediskutoval a jednoznačně reklamaci zamítl
Dlouhá dodací lhůta a žádná komunikace o stavu objednávky.
- Zboží přišlo rychle
- Přehledný e-shop
- Velmi dlouhá doba doručení.
- Nereagují na e-maily
Udělal jsem chybu a za zboží zaplatil předem, zřejmě ve mě vzbudil důvěru přehledný e-shop. Část zboží jsem obdržel až po 19ti dnech a několika urgencích, a to jen proto, že jsem část objednávky, kterou se jim nedařilo sehnat, zrušil. Jinak bych zboží asi neměl dodnes. Na e-maily nereagují, pouze na telefon. Zboží nemají skladem, ale evidentně ho začínají shánět, až když obdrží objednávku. U zboží mají uváděn předpokládaný datum doručení, ale ten zdaleka nemusí odpovídat skutečnosti. Když už konečně zboží po urgencích předali k doručení, tak ho místo zadaného doručení do Zásilkovny, doručovali jiným dopravcem na bydliště, kde jsem samozřejmě v době doručování nebyl. Doručení se tak opět protáhlo. Proto obchod nedoporučuji.
- rychlost
- velký sortiment
- Nabidka obchodu
- Rychlost dodani
Nemohu ohodnotit nic, zboží po týdnu stále nedorazilo.
- snad dobré ceny ?? těžko říct
- žádná komunikace
- zboží možná někde ..... ??
Snad dobré ceny ?? těžko říct, zboží stále nedorazilo a obchodník mlčí ...
skvělý nákup, rychlost a kvalita zboží
Jsou to podvodnici. Chtěl jsem 50ks uchytek na skeněnou poličku. U položky je 10ks na počet 1ks. Tak jsem si vybral u položky 10ks x počet 5.
A svět se divte co ze Slovenska přišlo. Užasnich 5ks uchytek. Nikdy vice .
S pozdravem J.Durak -
Po dlouhé době přišlo jiné zboží, než jsem objednal. Na reklamaci nikdo nereaguje.
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- Zboží, které jsem jinde nenašla
Dodací lhůta byla dlouhá, cca 4 týdny, ale komunikace s obchodem vzorná. Zboží perfektně zabaleno v domluvený termín došlo. Neměli skladem, čekala jsem na dovoz z Itálie.