Přihlásit se a přidat recenzi

Můžu doporučit

• 100 %

• Naprostá spokojenost.Zboži podle mých představ dorazilo za tři dny.Mohu doporučit.Vše v pořádku.
    • Za mě NIC.

Ačkoliv uváděli, že mají zboží skladem, nebyla to pravda.

rychlé vyřízení

Celkem vše v pořádku, pouze dodací lhůta by mohla být kratší.

• Rychlost

po 14 dnech kdy mi ještě nedorazilo zboží mi pošlou hodnocení.
    Zbláznili se!!!!!!????

Za 11 dní zboží zatím nedorazilo, není dán termín doručení. Dotazník spokojenosti ale už je doručen. Tak jak mám být spokojen?

• Nízká cena
    • Dobrá kvalita
    • Delší doba doručení

15 dnů pryč a zboží nemám, informace žádné. Minulou objednávku jsem naháněl 3 týdny a poté došlo 1/2 zboží.
    Práva ruka neví co dělá levá.

• Zboží neodpovídalo popisu - klamavá reklama
    • Na email nikdo nereaguje
    • Na telefon nereaguje vůbec nikdo

Objednané zboží neodpovídá popisu, jedná se jednoznačně o klamavou reklamu. Již několik dní se snažíme dovolat na uvedený kontakt, absolutně bez šance. Na emailovou komunikaci rovněž nikdo neodpovídá. Doufám, že dostanu po vrácení zboží své peníze zpět. Zatím čekám, zda se mi vůbec někdo ozve, abych měla kam zboží vrátit! Absolutně nedoporučuji.

• Jednání velmi profesionální. Chyběly nějaké komponenty. Vše bylo vyřízeno bez prodlení. Super

Žádná

• Rychlé vyřízení objednávky

• spolehlivé vyřízení objednávky a vyřízení vratky mnou špatně objednané zboží

velký výběr za slušné ceny

dobrá cena a kvalita

• Žádnou výhodu jsem nenašel. Zboží doručeno nekompletní. Reklamoval jsem emailem obratem, po chvíli obchod přestal reagovat na emaily a na infolinku se nedovoláte...

Krátká verze:
    Utraťte své peníze jinde, jsou to podvodníci.

Dlouhá verze:
    21.10.2024 - po obdržení zásilky jsem zjistil, že dodané postelové kování je neúplné, místo 2 dílů (jak je u produktu patrné jak z fotografie, tak i výslovně uvedeno v popisu) jsem obdržel pouze tzv. úhelník, boční list chyběl. Ihned jsem emailem reklamoval.
    22.10.2024 - emailová odpověď "Vašu reklamáciu sme prijali a budeme Vás kontaktovať."
    24.10.2024 - urgence emailem (48 hodin - 2 pracovní dny - na posouzení nekompletnosti dodávky snad stačí...)
    24.10.2024 - (jediná) rychlá odpověď "zajtra Vám to preverím"
    25.10.2024 - nic, ticho... planý slib, nic neprověřeno
    29.10.2024 - další emailová urgence
    30.10.2024 - po dalších 24 hodinách stále bez jakékoli odezvy
    Opakované pokusy dovolat se na jejich "infolinku" jsou zcela marné. Dozvíte se informaci cca. ve znění, že "všichni naši operátoři jsou zaneprázdněni a vyřizují záležitosti jiných zákazníků co se dovolali před vámi". Schválně jsem zkusil několikrát zůstat ve frontě (hovor min. přes 30 minut) a nikdy jsem se nedovolal... Vypadá to na opravdu velké zaneprázdnění onoho neexistujícího oprerátora :-)

Na tomto eshopu jsem objednával z jediného důvodu - všechny položky měli skladem a docela jsem na ně spěchal. Výsledek? Kování stejně nemám, jenom zbytečné zdržení a ztrátu času jalovou komunikací s tímto "obchodem".

Takže shrnuto:
    peníze jsem poslal, zboží jsem dostal jenom částečně. Obchod nekomunikuje. Z mého pohledu podvodné jednání.

Jedná se přitom o docela absurdní situaci protože výše zmíněné postelové kování jsou pouze 2 kusy raženého pozinkovaného či poniklovaného plechu v ceně několika desetikorun... Přesto bych velice rád varoval kohokoli, kdo by zde chtěl objednat a dopředu zaplatit nejakou významnější částku. Tento eshop si vaše peníze rozhodně nezaslouží.

No, a já si jdu objednat to kování na jiný eshop...

Vše proběhlo v pořádku.

Zboží mi nepřišlo