- rychlé dodání, osobně mi volala i paní poradkyně a vysvětlila mi jak se používají čistící emulze, atd. Super
- Zpočátku vznikl ze strany Jafra comestics problém v tom, že jsem si do objednávky zadala místo vyzvednutí v Olomouci v konkrétním salonu. Následující den mi z Jafra cosmetics volali, bohužel hovor jsem nemohla zvednout a poté zapomněla zavolat zpět. Volali ohledně mé objednávky. Po týdnu, jsem se musela ozvat, protože mi nepřišla žádná zpráva o možném vyzvednutí již zaplaceného produktu a neobtěžovali se hovor zopakovat, což si myslím, že mohli, vzhledem k tomu, že člověk v pracovní den nemůže z důvodu své pracovní doby telefon zvedat jak se mu zachce. Nicméně poté co jsem do Jafra C. po týdnu zavolala a připomněla se, mi bylo vysvětleno, že vznikl problém na jejich straně a s mnou zadaným místem k vyzvednutí objednávky už nespolupracují. Omluvili se za vzniklý problém a objednávku jsme vyřešili změnou místa vyzvednutí, kde má objednávka byla k vyzvednutí připravena následující den. Ve finále tedy proběhlo vše v pořádku. Mohu doporučit.
Mohli by po nezvednutí hovoru telefonát zopakovat.
Reakce obchodu Nioblu.cz
Dobrý den Jano,
děkujeme Vám za Vaše hodnocení a připomínky. Přijali jsme opatření, aby k podobným situacím již nedocházelo a objednané zboží bylo vyexpedováno v garantovaném termínu.
Alena Hájková
oddělení péče o klienty -
- Přehledná nabídka, rychlé dodání.
- okamžitě reagovali na vadnost doručeného zboží a ihned poslali nový funkční produkt
- bohužel v první dodávce nebylo zboží funkční a nebyl ani slibovaný český návod
Obchod jasně komunikoval a ihned reagoval, zboží bylo dodáno rychle a moje požadavky byly kvalitně splněny
Krém dorazil obratem. Kosmetika je pro mne moc drahá. Kdyby nebyl v akci, tak si jej nemohu koupit:-(
Vše v pořádku, ocenila jsem zejména rychlost.
- Rychle dodani, skvele jednani!!! Jsem moc spokojena.
Spokojenost.
rychlé a spolehlivě
- rychle vyřízená objednávka
- Skvělá kosmetika, nedám na ní dopustit.
Každá žena chce vypadat co nejvíce mladě. Proto byla má volba jasná. Vřele doporučuji.