S tímto obchodem mám jen skvělé zkušenosti, vstřícné jednání a rychlé dodání zboží.
Prodejce rozumí tomu co prodává.
- Rychle dodani zbozi, dobra identifikace k katalogu.
- Naprosto perfektní a profesionální přístup.Potreboval jsem poradit s výběrem topení,pan mi přesně řekl co a proč mám objednat.Vrele všem doporučuji
- Topení jsem měl do 3 dnů doma.
- Žádné
Z tohoto obchodu jsem za posledního pul roku měl asi 5 objednávek a rychlost jejich doručení je až neuvěřitelná, prakticky je zboží doručeno do 24 hodin.
V případě, že něco nemohou hned odeslat, je zákazník okamžitě informován a možnosti doručení hned po naskladneni -
- znalost zařízení a rychlá reakce
- Široký sortiment: Nabízejí rozsáhlý výběr nezávislých topení a příslušenství, takže vždy najdeme přesně to, co potřebujeme.
- Kvalitní produkty: Zboží je spolehlivé a splňuje naše vysoké nároky na výkon a životnost.
- Rychlá komunikace: Objednávky i dotazy jsou vyřízeny promptně a bez zbytečných průtahů.
- Odborné poradenství: Tým vždy poradí s výběrem optimálního řešení pro konkrétní projekt.
- Flexibilita: Jsou ochotní přizpůsobit se našim požadavkům a vždy vyjít vstříc.
- Dostupné ceny: Výhodný poměr ceny a kvality, což je klíčové pro naši dlouhodobou spolupráci.
- Spolehlivost: Vždy doručí objednávky včas a v perfektním stavu.
S firmou Nezávislá-topení.cz spolupracujeme jako odběratelé a musíme vyjádřit naši maximální spokojenost. Produkty, které nabízejí, splňují naše očekávání po stránce kvality i spolehlivosti.
Komunikace s týmem je vždy rychlá, vstřícná a profesionální. Oceňujeme také široký sortiment a odborné poradenství, které nám pomáhá vybrat optimální řešení pro naše projekty.
Nezávislá-topení.cz můžeme vřele doporučit každému, kdo hledá kvalitní produkty a služby v oblasti topení a související techniky. Děkujeme za skvělou spolupráci! -
- Vyřízení objednávky okamžitě
- Doručení zboží do 24 hodin
- Nevím o žádné nevyhodě
Perfektní - doporučuji
- Skvělá domluva, pomohli s výběrem vhodných produktů. Doporučuji
- Vše proběhlo rychle s korektně.
Doporučuji
- Cena, rýchlosť dodania
- Žiadna
- Super ochotný pan majitel, vždy poradí co je třeba
- Rychlost, profesionalita, velký výběr značkových náhradních dílů
Rychla perfektní domluva a expresní doručení zásilky.. velmi doporučuji
Skvělá komunikace, rychlé dodání. Vše ok.
- Komunikace na výbornou
- Poradí s výběrem
- Ochota, vstřícnost
- Rychlost vyřízení objednávky
- V případě dotazů rádi poradí a pomůžou
Zjistili nesrovnalosti v mé objednávce (nekompatibilita pořizovaných součástí). Sami mě kontaktovali, pomohli mi s výběrem, zpětné upravili fakturu a to vše během chvíle bez jakýkoliv problémů. Doporučuji.
Super servis
- ok