• na stránkách je uvedené, že je zboží skladem, přesto jste ho museli objednávat. zboží mi došlo jiné, než jsem si objednala

u vás už nenakupovat

• nevim
    • dodací lhůty..?

Zboží jsem po objednání obdržel cca za měsíc půl, a to i přesto, že v době objedbávky bylo na skladě! Zajímalo by mě proč. Pokud odpovíte na můj e-mail, byl bych rád.

• Chybí možnost online platby

• žádné výhody nemá..na zboží čekám již 10 dní
    • nespolehlivost,špatná komunikace

Nedoporučuji

nic moc a to nakupuji po netu často

• sortiment který jinde není
    • to, že je u zboží uvedeno "skladem" rozhodně neznamená, že je skladem. to se ale dočtete až v poznámce. takže já místo 1-2 dnů čekal týden

• dodací doba jeden měsíc je nemožná!!!

nebrat

Reakce obchodu NetShop007.cz

Dobrý den,Vaše objednávka byla vytvořena 13.1.2011 a dnes je 26.1.2011-dle mého nározu to není měsíc,každý máme asi jiné počty.Co se týče dodací doby u Vámi objednaného zboží,bohužel náš dodavatel měl dovolenou a zboží postupně odesíláme.Každého jsme o této skutečnost informovali.
    Zda Vám tento e-mail nedorazil,není problém nás kontaktovat telefonicky nebo nebo e-mailem!!!

• žádné, na tomto obchodu nevidím jedinou dobrou věc
    • paní Renatu Jandovou a její chování k zákazníkům

byla chyba,že jsem objednávku učinila, ale zkušenost
    , vím,že víckrát zde nakupovat nebudu

Reakce obchodu NetShop007.cz

Vážená paní Pavlíno Čapková,moje reakce na Vaši kritiku.Vzhledem k tomu že jste si nevyzvedla zboží na poště tak jsem po Vás žádala pouze úhradu nákladů spojených s dopravným,s uhrazením těchto nákladů jste mimo jiné souhlasila při potvrzení objednávky(podmínky prodeje)Nevidím nic špatného na mém chování,nijak jsem Vás neurazila,pouze jsem po Vás chtěla zaslat Váš údajný e-mail o zrušení objednávky...který stále ještě nedorazil ani kopie ani ten kterým jste objednávku rušila.Vzhledem k tomu že jste pracovník internetového obchodu,tak mě vaše chování zaráží,zvláště pak že krituzujete mé chování..Vaše výhružky co všechno na mě pošlete mě opravdu překvapily.
    Děkuji,ale takové zákazníky už nikdy více!!!!!!
    Ještě dále prosím všechny kdo kritizují,napište nám zde vaše jméno,nebo se za svoje slova stydíte?

• Jediná výhoda bude asi odeslání linku na tento dotaznik.
    • komunikace, dodaci lhůta(nebo spíše nedodací?)

Jenom pro silné povahy.

• Zatim o žadne nevím
    • Rychlost

Velice zklamán

• zajímavé zboží
    • dodací lhůty

plus minus průměr

• Velký výběr.
    • Před deseti dny jsem objednala zboží a stále nevím jestli už je vypraveno, nebo ne a zda vůbec dorazí.

Doufám že své objednané zboží najde cestu ke svému kupujícímu.

• slabší komunikace se zákazníkem

• Komunikace se zákaznikem je velmi špatná.

• velmi slabá komunikace, dlouhé dodací lhůty, není platce DPH - nepoužitelné pro větší společnosti

• Na zboží čekám již dlouhou dobu, první objednávka neproběhla, jelikož zboží, které jsem si objednala už nebylo skladem ( ačkoliv jsem ho objednávala, když na stránkách bylo uvedeno, že skladem je, což nechápu

• levné zboží
    • viz.výše důvod zrušení objednávky

na první pohled pěkný , přehledný obchod ovšem nemá zboží které prezentuje

• nízká cena.
    • nedostatečné informace o produktech

ujde to.

• Makety a telefony.
    • zadne

At nakupuji o 106.

Děkujeme za názor pane Sytař.S pozdravem Renata Jandová-NetShop007.cz

• pomalá reakce po zaplacení. špatně napsamé jméno v adrese, takže mi zaplacené zboží na poště nechtěli vydat a stálo mě to hodně běhání a času, než jsem zásilku převzal

můj první a poslední nákup v tomto obchodě

Vážený zákazníku,
    já osobně vůbec nechápu tuto kritiku.
    Pro vysvětlení:
    1.zboží jsem si vyzvedl osobně-nevyzvedl-bylo Vám zasláno poštou
    2.pomalá reakce po zaplacení-nechápu,zboží bylo zasláno na dobírku
    3.špatně napsané jméno-údaje které jsou na adresním štítku si určujete a vyplňujete sám při vyplnění objednávky
    4.špatná komunikace-dostal jste všechny potvrzující e-maily včetně e-mail o odeslání zásilky,myslím že komunikace je dostatečná.
    Děkujeme za nároz,snad budete mít příště štěstí na lepší e-shop.
    Přeji hezký den,Renata Jandová-NetShop007.cz