Tak s nadšením jsem si zboží objednala, ale po rozbalení a přičichnutí přišlo zklamání. Voňavky nejsou nijak příjemné... S originálem se to absolutně nedá srovnat. Velmi špatná napodobenina.
Reakce obchodu Neness Official
děkujeme za recenze. Je nám líto, že vůně nesplnily Vaše očekávání. Za kvalitou v poměru cena x výkon si stojíme.
S pozdravem Neness -
Koupila jsem si 4 vonavky. Dvě mi opravdu krásné voněly, ale bohužel ty dvě další už ne. Opravdu jsem byla zklamaná z Cloe Classique, ta bohužel letěla rovnou do koše, hrůza!
Reakce obchodu Neness Official
děkujeme za recenzi. U Cloe Classique je nekonečný problém. Klienti nečtou popisky produktu a myslí si, že je tato vůně inspirována vůní Chloé Chloé. Cloe Classique je inspirována vůní od Chloé z roku 1975 a je velmi specifická svou vůní. Tento parfém si pamatuje už málo kdo.
- bleskové dodání zboží
- Rychlé doručení / vychystání objednávky
- Pravidelné slevové akce
- Komunikace
- Kvalita!
Skvělé vůně opravdu super! rychlé doručení
- Rychle dodani
Parfemy voni dost odlisne, Miss Dior je uplne jina vune, Opium je fajn, ale vydrzi chvilicku
- Parfém 365 dní pro ženy tak mi přišel celý od parfémů a teče. Což mě trochu zklamalo.
Reakce obchodu Neness Official
to je nám moc líto. Parfémy 365days jsou od výroby v originálním neporušeném balení. Nemáme možnost zkontrolovat, zda není třeba napraskly ostřikovač. Kolegyně se Vám ozve a vše s Vámi dořeší. Určitě produkt vyměníme za funkční, případně vrátíme peníze.
- Nedrží
Reakce obchodu Neness Official
pokud nejste spokojen/á dejte nám vědět, emailem případně telefonicky a produkty nám vraťte na adresu skladu. Jakmile produkty dorazí zpět na k nám, tak Vám vrátíme peníze podle míry opotřebení parfému.
S pozdravem Neness -
Nakupuji na eshopu asi uz dva roky a zatim spokojenost. Rychle dodani.
Reakce obchodu Neness Official
moc děkujeme za krásnou recenzi. Tento rok Vás čekají navíc nové vůně + pravidelné akce ❤️.
S pozdravem Neness -
- Už jsem nakoupila 3x a vždycky šílená spokojenost, kupovala jsem celé rodině na vanoce a každý je miluje, vůně jsou opravdu totožné a vydrží strasne dlouho na těle, plus praktická velikost, co vleze do každé malé kabelky a třeba brachove vždycky vozí v autě, takže za me super a budu nakupovat nadále ráda:)
S pozdravem Neness -
velmi rychlý obchod, super vůně za skvělou cenu
- Rychle vyřízená objednávka
- Rychlost dopravy
- Voňavky nemají vůni kterou jsem čekal a nevydrží
Za mě vůně jde moc cítit po alkoholu a výdrž sotva hodinu.. ale co by člověk čekal za tu cenu
Rychlost obchodu
- vždy vše perfektní
- Kvalitní produkty za dobré ceny, velmi rychlé doručení.
- Vůně je úžasná.
- Rychlé doručení
Rychlé dodání, za málo peněz kvalitní vůně.
- Rychlá komunikace
- Přehledné stránky
- Velký výběr
Vůně vonící stejně jako originály, dlouho vydrží. Obchod dobře komunikuje, znáte kazdy krok své objednavky. Velmi rychle doručení. Naprostá spokojenost.