• Chválím výbornou komunikaci eshopu, kdy i ve velmi pozdnich hodinach (po 21:00) reagovali na email a po telefonu perfektne zodpovedeli veskere moje dotazy. Odstavnovac uz jede na plne obratky a je super! Děkuji
    • Bylo by dobre lepe na strankach popsat rozdily mezi typy odstavnovacu, usetrilo by Vam to praci s dotazy zakazniku :-)

• kvalitní produkty, rychlost jednání a dopravy
    • slabiny prostě nejsou

Obchod doporučuji.
    V pondělí jsem odšťavňovač objednala, převodem uhradila a druhý den již byl připraven k odběru na uložence. Objednala jsem si HUROM HH 2GEN a jako vánoční bonus místo něj obdržela HUROM HG 2GEN.
    Skvělý nákup, perfektní a velmi rychlé jednání, ochota prodejce.
    Co se týče odšťavňovače, celá rodina je nadšena, mašinka je v provozu každý den a nikomu nevadí ani její čištění :-).

• produkt se v čechách nedá jinde sehnat, téměř
    • bylo umožněno obědnání zboží bez výběru barvy

• rychlost, kvalita
    • hledal jsem ten nejlepší odšťavňovač

Jinde jsem tuto kvalitu nenašel.
    Kdo chce koupit odšťavňovač, tak tento je
    výborný, jsem velmi spokojen. Pomalé otáčky,
    šnekový lis, to je ono. Jediná nevýhoda je
    vyšší cena. Kvalita šťávy a práce s lisováním
    i čištění přístroje to však převáží. Neměnil
    bych.

• Perfektní poradenství, expresní dodávka, dlouhá záruka.

Objednala jsem odšťavňovač v plastovém provedení a jako dárek mi přišel v kovové bezotiskové úpravě. Hezký dárek pod stromeček!

Vše bez komentáře, v pořádku.

• Opravdu výboborná cena za velmi kvalitní zboží.
    • Nenašla jsem slabiny.

Nakoupila jsem v obchodě, protože nabízí kvalitní odšťavňovače za velmi dobrou cenu, řekla bych, že jí žádný jiný takovou nemá.
    Má zkušenost s obchodem je výborná. Zase bych v něm nakoupila a samozdřejmě budu doporučovat dále. Z odšťavňovače jsem nadšená, je úžasný.

Mohu opravdu jen a jen doporučit!

• Nejdelší záruka na zboží, jinde nenajdete.

Již jsem obchod doporučila a též byl proveden nákup k naprosté spokojenosti.

Můj první nákup u tohoto obchodu a mohu se jen připojit k ostatním kladným referencím. Je potěšitelné, že se o vás jako zákazníka někdo postará s takovou profesionalitou a férovostí. Ochota a vstřícnost. Jen tak dál. Díky.

• Přehlednost stránek
    • Nabízí opravdu kvalitní zboží
    • Veliká ochota a vstřícnost,poctivost,,znalost toho co prodávají,rady při výběru.

Určitě doporučuji

• zřetelně nabízí zboží včetně ukázkového videa

potřeboval jsem kvalitní odštavnovač

• Když si nevíte rady s výběrem ochotně Vám poradí a telefonicky se s Vámi spojí.Super obchod a velká ochota.
    • Žádné

V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé.Nevěděla jsem si rady s výběrem.Přes mail jsem dala dotaz na určité zboží a obratem mi přišla odpověď a podrobné vysvětlení rozdílu typů zboží.Zboží bylo doručeno velkou rychlostí. Tento obchod určitě doporučuji. Rychlost a velká ochota

• Dobrá komunikace s prodejcem,který opravdu ví co prodává a předá radu praktických rad, které v návodu nenajdete.

Výborný obchod, profesionální podpora a možnost telefonické konzultace před výběrem a nákupem zboží. Mohu jen doporučit.

• Přehlednost zboží,kvalita zboží, vstřícnost,komunikace
    • žádné

V tomto obchodě jsem se setkala s neskutečnou ochotou a vstřícností.

• Perfektní jednání. Doladění nákupu přes telefon.
    • Rychlé dodání. Ve středu navečer jsem objednal a ve čtvrtek už odšťavňoval.
    • Nejnověší modely Hurom co jsem v ČR našel.
    • Nenašel jsem.

Tento obchod vřele doporučuji. Nakupoval jsem zde poprvé, ale asi ne naposledy. Z jednání by si mohlo mnoho obchodů vzít příklad. Možnost platby (nejenom v dnešní době) byla neuvěřitelná. Přeji Vám ať se nespálíte.

• osobní komunikace
    • trochu horší webovky

špičkové zboží je priorita

• Nejširší a nejucelenější nabídka této značky na českém trhu
    • Prozatím jsem žádné nezaznamenal

Obchod nabízí a opravdu prodává zboží prvotřídní kvality. Řemeslné zpracování na 1.
    Doporučuji každému, kdo to s odšťavňováním myslí vážné, zakoupit právě Huron, není mu co vytknout. Zakoupil jsem model roku 2014 II.generace - jedním slovem "bomba". Pro úplnost připravuji video, které uveřejním na YouTube.

• Obchod se specializuje na odšťavovače a zajišťuje jejich servis, navíc dává pětiletou delší záruku, než je běžné
    • na žádné jsem nepřišla

rozhodně doporučuji, jelikož Vám ochotně poradí, když si nejste jisti výběrem a jelikož se specializují na odšťavovače, tak o nich vědí zřejmě víc, než běžní prodejci Elektra

• Nikde jinde nesel tento odstavnovac sehnat za takhke super cenu.
    • Nejasny rozdil mezi dodaci a fakturacni adresou.

Sortiment je naprosta pecka ;)

• Zaručenou kvalitu.
    • Nneznám.