- Rychlost dodání
- Super ceny
- Rychlost připravení k osobnímu odběru, pokud je zboží skladem
- Případné vrácení zboží provedeno rychle a bez problémů
- Brzy dodano a bez problemu
Na zboží stále čekám, snad se zítra podaří naskladnit a pak by se mohlo dostat k zákazníkovi.
Reakce obchodu nejlevnejsiTZB.cz
Omlouváme se za delší termín dodání, bohužel výrobce má momentálně problémy s dodávkami zboží a dodání trvá déle, než předpokládáme. Bohužel sám výrobce nám momentálně není schopný říct přesný termín dodání. Za tyto komplikace se omlouváme.
TÝM NEJLEVNEJŠÍ .TZB -
- Rychlost dodání
- Rychlost,ochota
rychlost
Spackaná objednávka,plastový obklad vnitřní LOME-lípa DLOME06,místo 3x balení posláno jenom 3 ks a ještě poškozené ale po telefonátu napraveno a poslán zbytek a opět 3 ks poškozené hlavně péra u obkladu i když jsem to nějak spasoval do sebe ale platím za neporušené zboží a tak by to mělo být v pořádku.Proto bych doporučil aby to výrobce balil do polystyrénu tak jak se balí křehké zboží,třeba nábytek atd.
- Rychlost a vybral jsem variantu skladem
Obchod ok.
Firma Novaservis nedává návody k instalaci. Na webu mají jen k některým typům videonavod. -
- široký sortiment
- příznivé ceny
- rychlé doručení
- oznámení o odeslání zásilky přišlo dva dny po jejím doručení, stane se:-)
doporučuji
Vše jak má v pořádku -tak jak má proběhnout obchod
- Velmi rychlé dodání, super cena
- rychlé vyřízení objednávky, dobrá komunikace
Dobrý den
07. 12. 2024 jsem si objednal zbozi, dnes je 19.12.2024 a doposud to nemam. O zadnem hodnoceni zbozi nemuze byt ani rec dokud to nemam u sebe.
Jestli potrebujete hodnoceni dopravy tak 12 dni doruceni za me je trochu dlouho -
Vše rychlé a korektní!
Vše proběhlo jak mělo. Zboží připraveno a vydáno s ochotou.
vše OK
- Rychlé a snadné vyřízení objednávky
Prodejce byl příjemný a ochotný. Výdejní místo asi 130 m od zastávky MHD. Vše v pořádku.