Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

Přihlásit se a přidat recenzi
  • 100 %

• Super rychlý nákup. Velký výběr zboží. Spokojenost.

Já a můj pejsek jsme moc spokojeni.

• 100 %

Velmi vstřícný obchod a velmi ochotný perosonal .
    Poradi když si člověk neni jistý

Jsem velice spokojená, pejsankove si pochutnavaji. Vše mi bylo vysvětleno,popsáno. A také do balíčku dostali dárečky. Za moc děkujeme.Vrele doporučuji všem co mají pejsky a kočičky.

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Děkujeme za Vaše hodnocení, které určitě pomůže ostatním v rozhodování, kde nakoupit zdravé krmivo a pamlsky, přírodní doplňky stravy, kosmetiku, oblečení pro malé pejsky a spoustu jiných potřebných věcí. Rádi poradíme při kožních problémech, ekzémech, střevních potížích i nechutenství pejsků, aby byli všichni pejsci spokojení a zdraví! Mějte krásný den :)
    Markéta Čechová, Ája, Allie a Barča

• 100 %

Naprosto úžasný obchůdek, paní mi po telefonu velmi ochotně poradila a jsem moc spokojená.
    Tak milou komunikaci jsem dlouho nezažila.
    K nákupu jsem dostala spoustu vzorečků a pamlsků pro pejska.
    Obchod doporučuji dál!!
    Děkuji moc Markéta

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se snažit vždy splnit všechna přání pro spokojenost Vašeho mazlíčka :)
    Ať se mají všichni pejsci dobře! Tlapku na to!
    Markéta, Ája, Allie a Barča

Velký výběr zboží, velmi rychlé dodání, svým způsobem to byly "předčasné vánoce", moc děkujeme za vzorečky pamlsků. Paštika výborná, určitě objednáme další. Velmi ochotný a milý přístup paní Čechové poradit a cokoliv vyřešit. Jsem moc ráda, že jsem tento obchod objevila, budu se sem vracet. Pes spokojený a já také. Balení zásilky velmi milé a srdečné.

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Krásný den, moc děkujeme za Vaši milou recenzi, pomůže to dalším kupujícím ve výběru. Zdravíme Vašeho pejska a přejeme hodně zdraví!

• Rychlé doručení, vždy dáreček přibalen. Spokojenost maximalní

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se snažit vždy splnit všechna přání pro spokojenost Vašeho mazlíčka.
    S pozdravem Ája, Allie, Markéta a Barča Čechová

Príjemná obsluha ,dá sa dohodnúť

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Moc děkujeme za Vaše hodnocení, vždy rády a ochotně poradíme a pomůžeme s výběrem.

• 100 %

• Všechno v pořádku, rychlé dodání, hezky zabaleno i s dárkem a popisky

Velký výběr zboží, paní mi poradila s nákupem kosmetiky a s velikostí bundy, výborná komunikace, ochota. Nákup proběhl v pořádku, jsem velmi spokojená, doporučuji tento obchod!

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Moc děkujeme za milou recenzi a jsme tady pro Vás i Vašeho mazlíčka kdykoli, i o víkendu. Rády poradíme se zdravou výživou Vašeho mazlíčka, s ekzémy, kožními problémy i chováním. Našim cílem je spokojený a zdravý mazlíček :)

• Krásně zabalené
    • Vždy dojde i dáreček
    • Rychlé

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Moc děkujeme za Vaši recenzi a přejeme Vám příjemný den. Markéta, Aja, Allie a Barča

• Perfektní komunikace a spousta milých dárku moc dekujeme

Vše na jednicku

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Děkujeme moc za hodnocení a přejeme příjemné chvíle s Vaším mazlíčkem :)
    Ája a Allie, Markéta a Barča

• 100 %

• Velký výběr zboží, překvapivě zdravé a chutné pamlsky pro našeho jorkšírského teriéra, které mu chutnají, moc děkuji za vzorečky dobrot, konečně obchod, kde se nemusím obávat, že bych koupila něco škodlivého s chemickými přísadami, tady jsou přírodní pamlsky, což je moc dobře, náš pejsek mívá často z pamlsků a jídla průjmy a dlouho jsem hledala něco, co může jíst. Dokonce mu chutnaly i vzorky hypoalergenic granulí, za které moc děkuji, určitě objednám znovu. Měl je jako pamlsek a jak je mlsný, všechno snědl s velkou chutí. Je vidět, že ty granule jsou chutné, náš Ronnie hned tak něco nesní, je mlsný, klasické granule, kterých jsme už zkoušeli hodně, se ani nedotkl. Paštika taky moc chutnala, příště vezmu větší balení, tahle byla na zkoušku. Děkuji a určitě vás budu doporučovat.

Spokojenost, rychlé dodání, dárky navíc, hezky mile zabaleno, balíček pobavil i ta básnička :) , velký výběr, zdravé a chutné granule i paštiky a pamlsky, pes je spokojený a já také! :) Ráda zde nakoupím znovu.

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Hezký den, moc děkujeme za milou zprávu a zdravíme Ronyho :)
    Jsme rádi, že mu granulky zachutnaly. Jsou plné masa a nepohrdnou ani mlsouni :) Těšíme se Vaši na další objednávku. S pozdravem
    Ája, Allie, Markéta a Barča

Velmi vstřícný přístup paní Čechové, velká ochota poradit, k tomu všemu milé dárečky k objednávce oblečku pro naši "BARUNKU".
    Děkujeme
    Ludmila Semencová

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Hezký den, paní Semencová, moc děkujeme za pochvalu, zdravíme Barunku a jsme rádi, že jsme jí mohli udělat radost zdravými dobrůtkami. Budeme se těšit na příště. Markéta, Ája, Allie a Barča

• Nedá sa to dať na poštu

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Hezký den, paní Mikulášiková, zásilku máte již 3 dny připravenou k vyzvednutí v Z-BOXU Zásilkovny, kterou jste si zadala v objednávce. Zboží jste objednala a doposud jste si zásilku nevyzvedla, možnost vyzvednout do 24. 11. Já bohužel neovlivním rychlost dodání doručovatele Zásilkovna na Slovensko. Udělala jsem maximum, co jsem mohla. Omlouvám se za komplikace při přepravě, je to způsobeno okolnostmi, které já jako obchod neovlivním. V balíčku máte dárky pro Vašeho pejska a byla bych ráda, kdybyste si ho převzala a změnila názor na náš psí obchůdek :) Nelze přece hodnotit kvalitu obchodu podle toho, že Vám nejde zadat pošta. Pokud byste mne předem kontaktovala e-mailem, určitě bychom se domluvily na zaslání i přes poštu. Děkuji Vám za Vaši trpělivost a zdravíme Vašeho mazlíčka. Ája, Allie a Markéta Čechová tel.+420 604450022 nejlepsipropsa@seznam.cz

• nádherné oblečky pro malé pejsky, nevšedně velký výběr
    • podrobný popis
    • velmi ochotná a vstřícná komunikace
    • bleskurychlá doba dodání

Ráda bych poděkovala paní Markétě, na její obchůdek "Nejlepsipropsa.cz" jsem narazila náhodou. Hledala jsem zimní oblečky a mikinky pro naše dva malé jork-biewery, což se ukázalo jako problém. Buď nikde nejsou vhodné velikosti nebo chybí popis, úchyty pro kšírky nebo oblečky nejsou pěkné a zajímavé. Tento obchůdek má tak velký výběr, že jsme nevěděla, co objednat dříve:-) Navíc neskutečně milá a ochotná komunikace, osobní poradenství paní Markéty ohledně vhodné velikostí oblečků, který u běžných e-shopů nebývá zvykem. Je vidět, že vše dělá s láskou a pro pejsky žije. Navíc má spoustu doplňků výživy, pro cestování, a nejen pro pejsky. A moc děkuji za milé dárečky:-) Určitě ráda doporučuji a ráda si objednám znovu! Jana Vorlová

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Děkujeme moc za milé hodnocení, tahle práce nás moc baví a je pro nás potěšením dělat radost našim psím kamarádům i jejich páníčkům :) Těšíme se na další spolupráci a moc zdravíme pejsky Rozárku a Matýska :)

Dobrá komunikace,paní Markétka vždy poradí a doporučí

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Hezký den, paní Irenko, děkuji Vám moc za milou pochvalu a zdravíme Vaši psí slečnu! Ája, Allie a Markéta Čechová, tel.604450022 nejlepsipropsa@seznam.cz www.nejlepsipropsa.cz

Výborná komunikace

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Hezký den, děkuji za Vaše hodnocení, moc si toho vážím. Ráda kdykoli poradím a pomůžu. Markéta Čechová, Nejlepší pro psa

Paní výborně poradí a pomůže s výběrem, skvělá nabídka produktů pro naše mazlíčky.

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Děkujeme moc za milé hodnocení. Spokojenost, zdraví a radost pejsků je pro nás to nejdůležitější, rády kdykoli pomůžeme a poradíme. Markéta, Ája a Allie

• Dobré poradenství a rychlé odeslání

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Děkujeme za Vaše hodnocení, tahle práce nás moc baví, rády pomůžeme a poradíme ohledně zdraví Vašeho mazlíčka, aby všichni pejsci byli spokojení a Vy také :) Markéta, Ája a Allie

• Velký výběr zboží
    • Rychlé odeslání
    • Balíček krásný, voňavý, se vzorečky

Reakce obchodu Nejlepší pro psa

Moc děkujeme za milou zprávu a hodnocení, jsme rády, že balíček splnil očekávání a mohly jsme udělat radost Vašemu pejskovi :) Markéta, Ája a Allie www.nejlepsipropsa.cz