• Asi cena, termín dodávky je ale tragický.
    • Česká pošta je asi největší slabina obchodu

• Obchod je skvělý, ale kazí si jméno dopravcem Česká Pošta, která je naprosto neschopná a zboží mi nikdy nedorazilo jak bylo uvedeno...

• Zboží dorazilo téměř o týden později, než avizoval informační e-mail. Pneumatiky byly svázané srojovou páskou a budu jen doufat, že to nebude mít "vliv na funkci"

První nákup byl velkým zklamáním

• Nabízí vše i když to nemůže dodat a po stornování objednávky to stejně nabízí dál, takže pokud to objedná další zákazník, tak to stornují i jemu. Neřeší zda to dodat lze, prostě pošlou storno bez dalšího zájmu, nebo napíší že se již nevyrábí.

• Pneumatiky byly podle DOT kódu přes rok staré, což je u zimních pneu významná vada

• zajímavé ceny
    • nekomunikace !!

• Pokud není zboží skladem dele nez tyden,nemelo by byt vůbec v nabídce!

• Doručeno bylo asi 3 dny po termínu, musel jsem z důvodů odjezdu na dovolenou koupit pneu jinde, abych je stačil na cestu vyměnit. Vrácení mě navíc stálo další peníze i když mi to přineslo i další náklady a nervy.

Obchod funguje, doprava špatně. Neosobní přístup při nesplnění podmínek dodávky na jeho straně.

Cena se zmenila behem objednani asi 0 110 Kc a cena za dopravu byla velmi nejasna tzn. Nebylo jasne ze se jedna o cenu dopravy za kus.
    Obchod made in CZ.
    Priste opět radsi koupím v DE.
    Scherhaufer

• Dobrá cena.
    • Nekorektní jednání. Byl předem domluven termín dodání a v den dodání po urgenci, zda zboží přijde mi byl nabídnut jiný termín.

Pokud nespěcháte a máte doma někoho k vyzvednutí, případně možnost nechat si doručit do práce, pak snad. Nemohu posoudit. Pro špatnou zkušenost jsme objednávku museli zrušit.

• nízká cena
    • pneu údajně skladem a za 14 dní stále nedorazily

• Arogance, nekomunikace.
    • Posílají staré pneumatiky.
    • Napsal jsem do poznámky, že chci pneu vyrobené v tomto roce, ale přišly mi z minulého roku a každá vyrobená v jinou dobu.
    • Kdyby se někdo ozval, vysvětlil, zeptal.
    • Ale oni to pošlou a spoléhají se na to, že se nikdo neozve. Bohužel jim to vyšlo, protože jsem je potřeboval.
    • Nemůžou se vymlouvat, že přehlédli poznámku, protože jsem tam uvedl poslání až po 2 dnech a to splnili.

Obchod pošle pneumatiky, které neodpovídají přesně tomu, co člověk požaduje a spoléhají na to, že jim to nepošlete zpět. V poznámce jsem uvedl letošní rok výroby. Dále jsem uvedl, aby je poslali až za 2 dny, protože jsem nebyl doma. Splnili jen druhou věc.

Schválně zabaleno tak, aby nebylo vidět rok výroby. Musíte to rozbalit, ale pak Vám to pošťák nevezme zpět. Leda znova poslat na vlastní náklady zpět a pak vymáhat...

Přitom stačilo zavolat nebo napsat email a zeptat se, jestli je chci, když ty co jsem chtěl nemají.

• Lživé údaje o zboží skladem

• Jsou to podvodníci
    • Zboží nemají na skladě, něco inzerují a není to pravda. Po objednávce změní cenu i termín dodání.

KATASTROFA!!!

• Obchod nabízí zboží, které nemá skladem.

Nedoporučuji.

• Nabízí zboží, které nemá a ani nemůže v rozumné lhůtě (např. 14 dní) obstarat.

Při objednávce měli skladem 4ks, po objednání to možná tak začali shánět a nesehnali, nákup zde nedoporučuji. Raději objednávat u prověřených firem...

• žadne

objednavka z 3dnu trvala 2tydny duvod zrušeni

Přesto,že bylo zboží značeno skladem,byla moje objednávka zrušena pro nedostupnost!!!

i když muselo být dodavateli jasné, že nemůže dodržet termín objednávky sám žádné opatření, nebo dohodu nenabídl a nechal objednatele v domění, že objednávku splní.
    Na stránce nabídky byl uveden pro dodavatele nerealizovatelný termín a nesprávný údaj, že zboží je skladem. Situace byla jiná.