- velký výběr za přijatelné ceny
Super zboží, výborná spolupráce a komunikace s e-shopem i přepravní službou
- Před doručení zboží by mohl přijít e-mail či sms, že zboží bylo odesláno a následující pracovní den bude doručeno. Informována o dodání zboží jsem byla 10 minut před doručením.
děkujeme za hodnocení.
Informaci o doručení odesíláme e-mailem min. jeden den předem. Následně Vás řidič kontaktuje v den dodání.
Zkontrolujte prosím, zda jste zadala správný e-mail při objednání.
Nejlepší nábytek s. r. o. -
- Pěkný akvalitní nábytek,jaký jinde není k sehnání.
- Minule jsme koupili nábytek Puerto do obýváku, teď dokupujeme jídelní stůl.
- Jelikož jsem sháněla klasickou sedací soupravu a u Vás je opravdu velká možniost výběru.
- Spíš mě zaráží, že již chcete hosnocení, když zboží ještě nedorazilo.
- výhody žádné nemá
- do dnešního dne jsem nic nedostala
neplní termíny- zboží(obývací stěna) jsem do
dnešního dne nedostala. -
- Žádné
- nepříjemný personál, volala jsem na informaci ohledně roštu, pán strašně nepříjemný, dával mi najevo, že jsem úplně blbá a nerozumím ničemu, když jsem řekla, že se pod roštem propadá matrace, řekl mi, že to bude nějaký levný rošt, ironické chování. Ani neodpověděl na pozdrav nashledanou, jen něco zamumla, no děs!
Přehlednost stránek dobrá, ceny nízké, ale na úkor kvality, nepříjemný personál, dlouhá dodací lhůta, psali 3-4 týdny, postel dorazila za 5 týdnů. Za mě nedoporučuju.
Reakce obchodu Nejlepší nábytek s. r. o.
postel, kterou jste si u nás objednala jsme Vám dodali řádně a včas, proto nás mrzí Vaše špatné hodnocení dodací lhůty.
Váš negativní komentář mne rozvněž zaskočil.
Kontaktovala jste nás po uskutečnění dodávky, abychom Vám poradili s výběrem roštu, protože Váš původní není zřejmě vhodný. Obdržela jste kompletní informace, odběhl jsem s telefonem na uchu na naší prodejnu k posteli, kterou vystavujeme, abychom společně mohli Váš problém řešit. Následně jsem Vám doporučil nejvhodnější rošt. Dokonce jste byla mile překvapena krátkou dodací lhůtou. Rozloučil jsem se s Vámi slušně. -
- reklamace trvá již sedmí týden
Komunikace dobrá při nákupu.
Doporučil bych nepřebírat poškozené zboží.Dnes je tomu šest týdnů kdy mne doručily pracovníci obchodu obývací stěnu s rozbitým sklem.Podlehl jsem ubezpečení sl.Weberové,že toto dají okamžitě dopořádku.Bohužel zůstalo zatím u slibu.Minulý týden jsem se snažil s obchodem dohodnout,za přiměřenou slevu z nákupu nevužiji nárok na vrácení dodnes bez odezvy.
Proto se přikláním k hodnocení spíše negativnímu s obezřeností při přebírání zboží -
- Originální nábytek
- Perfektní komunikace a poradenství
- Pěkné internetové stránky
Originální nábytek, který jsem nikde nenašla!
Komunikace ze strany asistentky na špičkové úrovni, je velice ochotná, poradí.-)
Určitě doporučuji.
Zboží prozatím nedoručeno, jedná se o brzký termín po objednání. -
- levný nábytek
- rychlé dodání
- kvalitní služby
velký výběr
rychlé jednání
kvalitní nábytekReakce obchodu Nejlepší nábytek s. r. o.
Dodání bylo rychlé.
Zboží přišlo v pořádku.Reakce obchodu Nejlepší nábytek s. r. o.
Nejlepší nábytek s. r. o. -
- vstřícné jednání personálu, přehledný obchod
- extrémně dlouhé dodací lhůty,na postel jsme čekali téměř 8 týdnů, stejná postel na jiných shopech k dodání do 2-3 týdnů,ale již jsme měli objednáno,tak nešlo měnit,příště bych volila prohlídku v tomto obchodě,ale nakoupila jinde.
viz výše
Reakce obchodu Nejlepší nábytek s. r. o.
Vážený zákazníku, vážíme si Vašeho hodnocení a rádi bychom Vám sdělili, že v segmentu nábytku bohužel občas dojde k problému, který se vyskytl ve Vaší objednávce. Někteří výrobci nejsou bohužel schopni nám s předstihem oznámit dostupnost zboží na skladě. Mrzí nás tato Vaše zkušenost a rádi bychom Vám nabídli v rámci kompenzace slevu na příští nákup.
Váš internetový obchod www.nejllepsi-nabytek.cz -
- Ze začátku velmi ochotní
- Po 14 dnech od objednání sedačky mi volali, že není dostupná látka, kterou jsem si vybrala a že si musím přijet vybrat jinou pro mě cca 30 km. Poté jsem na sedačku čekala skoro tři měsíce místo původních 6-ti týdnů. Vrcholem všeho bylo, že po 2 měsících užívání, začala sedačka žmolkovatět a bylo mi řečeno, že si mám pořídit odstraňovač chloupků, super sedačka za 17 000,- a za rok jí mohu vyhodit. NIKDY VÍC!!!!
Už nikdy víc!!!!
Vážená paní Vebrová,
velice se omlouváme za vzniklé potíže. Sedací soupravu jsme Vám dodali v avizovaném termínu 6-8 týdnů. Vaše reklamace je současné době řešena výměnou celého potahu.
Věříme, že budete spokojena.
Děkuji za trpělivost.
Lukáš Vondráček
Nejlepší nábytek s. r. o. -
- Přehlednost,rychlost,kvalita a dobrá cena.
- Dobrá komunikace se zákazníkem
- +rychlost,komunikace se zákazníkem
zboží sem zatím nesložil. jak ho složím určitě dám vědět s kvalitou zboží
- našla jsem váš obchod na internetu, když jsem zadala konkrétni parametry, zboží mělo dojít za 3-4 týdny, došlo do týdne takže super!
- nevím o nich
přehledný, příjemný prezentací i cenově
Nejlepší nábytek s. r. o. -
- šetří můj čas s objížděním obchodů,rychlost dodání a solidní ceny.
- Žádné jsem nezaznamenala
Jsem naprosto spokojena!Musím podotknout, že mě mile překvapilo,že obývací stěna nebyla v demontu, jak je zvykem, ale byla sestavená, což mi značně ulechčilo práci i čas.
Přeji hodně úspěchů v podnikání. -
- doporučil mi to další člověk a hlavně vyhledávání na internrtu
- délka dodání
ryhlejší dodání zbožídavid
- komunikace
- zatím nevím, na zboží čekám
nebát se vyzkoušet
Děkujeme za hodnocení. Vaše spokojenost nás potěšila.
Nábytek, který jste si objednal 10. 3. budeme mít připravené k doručení 24. 3. Věříme, že budete ložnicí spokojen.
Nejlepší nábytek s. r. o. -
- návody na montování jsou kopírované a nejsou vůbec vidět
Reakce obchodu Nejlepší nábytek s. r. o.
Děkujeme za hodnocení. Rádi Vám zašleme nový čitelný návod k sestavení nábytku. Napište nám prosím na e-mail: [email protected].
Nejlepší nábytek s. r. o.