- Ačkoliv byla dodací lhůta avizována do Vánoc, ihned byla z Vaší prodloužena na leden , tzn. na neurčito. Objednávku jsen nezrušila, ale nesolidní přístup mne dost nemile překvapil.
Reakce obchodu Nejlepší nábytek s. r. o.
Ihned po objednání jsme zakázku předali do výroby a dodavatel nám s omluvou oznámil, že již nestihned zboží dodat do Vánoc.
S touto informací a omluvou jsme Vás kontaktovali. Rozhodla jste se, že počkáte na dodávku do ledna.
Vůbec nechápeme o jakém nesolidním jednání hovoříte.
Přejeme pěkný den
Nejlepší nábytek s. r. o. -
- dlooooouuuuuhá objednací lhůta
Reakce obchodu Nejlepší nábytek s. r. o.
ano, většina nábytku, který nabízíme, je zakázkového charakteru, to si žádá čas.
Odměnou Vám bude krásný a kvalitní nábytek.
jsem s obchodem spokojena
- :)
- NEJSOU
SUPER
- Pěkný nábytek z masivu, možnost několika variant v povrchové úpravě.
- Sice platí, kdo si počká, ten se dočká, ale dodací lhůty jsou dlouhé.
S nákupem jsme spokojeni, dubové komody jsou skvělé. Zvolili jsme úpravu olejem a jsme spokojeni. Šuplíky mají dojezdy, skříňky též.
Zboží bylo pečlivě zabalené, takže dorazilo v pořádku.
Dodací lhůta byla u výrobku uvedena 1-5 týdnů, doufali jsme, že by mohly komody být brzy, ale to se nám nepoštěstilo. Nakonec jsem si musela v 6. týdnu volat, ale zboží již bylo na skladě, takže se domlouval jen termín dopravy. -
- Krásný masivní nábytek
- Dlouhá dodací doba - inzerují 5-6 týdnů, naše zboží dorazilo po 10 týdnech!
Pokud vám nevadí neskutečně dlouhá doba dodání (inzerují 5-6 týdnů, naše zboží dorazilo po 10 týdnech), doporučuji obchod, protože nabízejí krásný masivní nábytek. E-mailem komunikují rychle. Bohužel ani slovo omluvy ze strany obchodu, že zboží nedodají v uvedeném termínu, ale v každém e-mailu jen prosí o trpělivost...
- komunikace
- rychlost
- ochota
- nevím o žádných
komunikace s obchodem byla pokaždé uspokojující...objednala jsem si výnos i montáž, pánové byli rychlí, šikovní, vstřícní...odvezli si i veškerý obalový materiál, takže tu po nich zbyl jen ten pěkný nábytek...musím oba pány "montážníky" moc pochválit...jsem celkově velmi spokojená
Přehledné, jednoduchý, rychlé jednání, ochota.
Dodací lhůta je 6 týdnů takže zatím čekám. Každopádně není důvod proč by nábytek neměl dorazit.
Super je že je doprava i montáž v ceně! -
- Super kvalitní nábytek!!!
Super kvalitní nábytek!!!
- Dobre ceny, siroka nabidka
- Delka dodaci lhuty
- Velice kvalitní zboží za rozumné ceny
- Dlouhé dodací lhůty
Zboží bylo vždy doručeno v pořádku a v kvalitě jakou jsem očekávala.
- kvalitní zboží, odpovídající obrázku
velice kvalitní zboží, dodací lhůta odpovídá upozornění
- Čekal jsem to lepší ale že to bude tak špatný to fakt ne. Konstrukce postele tragická a jak se říká. Dodělej si sám!(držáky na rošt nejsou,držák z plechu o síle 1 milimetr že ho ohnu v zubech no hrůza.Atd) Obědnal jsem si z jiné internetové adresy ještě levnější postel než co mám. Tam je VŠECHNO! a nemusím nikde nic schánět jak tu postel dodělat.
At si to každý ohodnotí sám.
- Dovoz a nastěhování zboží do bytu.
- Dlouhou dodací lhůtu.
Zatím nejsem nijak schopen posoudit. Obchod se zatim neuskutečníl. Zapiatil jsem a čekám na zboží.
- již nikdy ne e-shop s nábytkem
- to co nabízí není dostupné/zkoušel jsem více výrobků
nedoporučuji, všechno špatně, mimo kvalitní prezentace na svých stránkách
Reakce obchodu Nejlepší nábytek s. r. o.
mrzí nás Váše reakce, ale takto to u nás nechodí.
Budeme rádi, když se na nás obrátíte na [email protected] nebo na tel.: 777 929 909. Kde si můžeme toto nedorozumění vysvětlit.
Děkujeme.
Nejlepší nábytek -
- poskytování dopravy a montáž.
- dlouhá doba dodání.
Ano. jsem spokojena s výběrem zboží.
- Neznám ještě termín dodání,po 11 dnech.
- To znamená že je zbytečné vyplňovat Váš dotazník.Jinak objednávka splnila mé očekávání.
Reakce obchodu Nejlepší nábytek s. r. o.
děkujeme za Vaše hodnocení. Termín dodání uvádíme u každého nabízeného zboží. Vidíte jej u každého výrobku.
Váš Nejlepší nábytek s. r. o. -
Využila jsem slevu. Perfektní komunikace s prodávajícím.
- skvělá komunikace
- dodržení dodaci lhůty
- ochota řidiču
- žádné jsem neregistrovala :)
Jediné co byla velká nevýhoda,u šatni skříně špatně zabroušené "hrany" dveří-pořezané ruky-muselo se rozhodit a ručně dobrousit,a špatně "posunuté dírky" na zajištění zadní stěny skříně muselo se zvětšovat cca o 5 milimetrů ale šikovný chlap si poradí :)
určitě nás to neodradilo od dalšího nákupu
příjemná komunikace jak ze strany obchodu tak ze strany řidičů :)Reakce obchodu Nejlepší nábytek s. r. o.
Váš Nejlepší nábytek s. r. o. -
- Vše potřebné na jednom místě.
děkujeme za Vaše hodnocení.
Váš Nejlepší nábytek s. r. o.