Osobni navsteva a pak jsem objednala - spoluprace byla velmi prijemna a vyrobeno velmi brzy. Pozadavek byl na jiny rozmer a ze zbozim jsme spokojeni. Cena odpovida vyrobku . Futon doporucuji .
- Rychlá výroba
- Lokální výroba
- Kvalitní materiály
Milý personál, vše dobře vysvětlili, lokální výroba
- Možnost všechny futony si vyzkoušet
- Seriózní jednání
Zboží dorazilo v poškozeném obalu. Mírně esteticky bylo poškozeno i zboží. Obchod se k tomu postavil čelem a poskytl slevu.
- Zajímavé, ne zcela běžné zboží
Zboží došlo požkozené, viditelné škrábance na všech postelích. Na jedné z postelí chyběl díl díky kterému nešla složit. Komunikace z nejfuton není pro zákazníka dostatečná a ochotná řešit reklamace proaktivně. Nakonec kvůli onomu dílu, který slíbili na prodejně nachystat ani nebyli ochotni ho poslat, jsme museli sami na prodejně najít a sami vymontovat!!!Nebyl zaměstnancem vůbec nachystán. Už nikdy více
Reakce obchodu Nejfuton.cz
Vážená paní Urbánková a pane Hradečný,
velice nás mrzí , že došlo k problému na dřevěném nábytku, bohužel zásah vyšší moci neovlivníme. Za tuto komplikaci, která nebyla patrná při odeslání Vám byla poskytnuta finanční kompenzace. Co se týká náhradního dílu, bohužel došlo k nedorozumění a dne 30. 12. 2022 v 16 hod. již nebylo možné zajistit v jedné osobě odeslání, jelikož dopravci v pátek zboží ani nepřebírali. Domluva s Vámi byla, že se pro náhradní díl stavíte v následujícím týdnu. V pondělí dne 2. 1. 2023 s Vámi uvedenou záležitost vyřešila kolegyně a náhradní díl Vám byl předán. Dle jejího sdělení Vám byla ochotna náhradní díl sama nachystat, ale nabídli jste jí pomoc, čehož si vážíme. Z naší strany jsme se Vám snažili vyjít ve všem vstříc, a to i ve formě poskytnuté slevy na celý Váš nákup a také expedice zboží dle Vašeho požadavku na uvedený termín. Budu rád za doporučení jak více proaktivně v podobných případech situaci řešit. -
- kvalita zpracování
- nabídka variant
n-a
- Moc milá paní na prodejně
- Vstřícnost při řešení reklamace
- Nabídka dopravy se službou vynesení do bytu
Z pochopitelných důvodů nemají všechny varianty všeho zboží skladem, přesto je doba dodání relativně krátká. Samozřejmě pokud neobjednáte něco z Ukrajiny.
- Dobrá komunikace, dobrý servis, dodržení lhůty, kvalitní výrobky
Velmi příjemný a ochotný personál, skvělý zákaznický servis, kvalitní výrobky
- Ustretovost
- Přírodní materiály
- Česká výroba
- Zboží je uvedeno skladem, ale jde do výroby
Objednávali jsme už potřetí, máme už tři matrace a sedačku. Kvalita zboží je bezva, ale je potřeba počítat, že ne vše je skladem, i když je skladem uvedeno. Určitě budeme kupovat další matraci, až dcera vyroste
Vse super!
- Ochota a pomoc při vybírání a zkoušení.
- Výroba na zakázku
- futony je mozne vyzkouset a pak koupit na e-shopu
- Bez jediného problému
Dobrá komunikace, požádali o kontrolu zakázky před zadáním do výroby. Pečlivě zabaleno, montáž jsem zvládla sama :-)
Zatím jsem s e-shopem komunikovala prostřednictvím e-mailů a jejich předem vytvořených objednávkových formulářů naprosto bez problémů, tak doufám, že stejně dobře bude probíhat komunikace, když nyní budu potřebovat futon atypických rozměrů na menší "dvoupalandu".
Naprosta spokojenost. Pohovka i s matrací je naprosto dokonala.
- Rychle jednani