Přihlásit se a přidat recenzi

• prirodne materialy
    • vyroba atypickych rozmerov
    • rychle jednanie

• Oceňuji hlavně showroom, bez vyzkoušení bych si koupi neriskla. Obsluha byla velmi ochotná, pán vše vysvětlil, věnoval se mi, i přes to že jsem byla nerozhodná a výběr trval dlouho

• dobra kvalita a spolehlive zpracovani

• Vše super, online objednávka, komunikace zákaznického servisu (dodatečně jsem přes email objednávala konferenční stolek), doručení. Mám od NejFuton už déle matraci a jsem moc spokojená.

vse rychle a v poradku

• Profesionalni vyrizovani zakazky
    • Skvele zbozi

• rychlá komunikace, rychlá výroba i dodání, skvěle poradí

Naprostá spokojenost!

• V obchodě můžete vyzkoušet různá provedení futonů. Rádi vám poradí.

Nebyl to první nákup. Futony užíváme už roky a jsme maximálně spokojení s kvalitou a provedením. Všem vřele doporučuji. Přestanou vás bolet záda, vyspíte se, odpočinete si. U nás slouží jako postele a gauč.

Velice rychlé dodání. Matrace perfektní. Vůbec není ničím cítit, což je výhoda. Mám Kami 140x200 - velká spokojenost! Obchod reaguje velice rychle.

Kokosový futon velice tvrdý,podcenil jsem jeho tuhost. Vyměnil jsem ho za bavlněný,obchod mi vyhověl a vyměnil,což si cením. Výměna proběhla během 3 dnů malinko se mi zdá menší,ale to už nebudu řešit. Obchod bych doporučil.

• Poradí, vysvětlí rozdíly mezi variantami produktů. Hodnotím kladně domluvu po telefonu a mailu při objednávání futonu atypických rozměrů.

• Rychlé, kvalitn

• rychlé a vstřícné jednání

• Skvělý výrobek (latexová Futon přistýlka)

Na webu psáno skladem. Po týdnu volám (prý příští týden), po druhém týdnu píšu email a volám a bylo mi sděleno, že je to zakázková výroba a trvá to 10dní stylem, že jsem asi trochu dement. Pak už vše v pořádku... možná chyba v zalistování na Heurece, webu...

• Velký výběr za dobré ceny, velká variabilita u provedení, rychlá výroba

Velký výběr za dobré ceny, velká variabilita u provedení, rychlá výroba.

• Šije se v ČR, díky tomu celkem rychle
    • Super komunikace, vyjdou vstříc
    • Objednávku neplní slepě, aby dodali zboží co si klient nadiktoval, ale ještě ji kontrolují a dodatečnými úpravy objednávky jsem dostal přesně to co jsem si přál, nikoli co jsem objednal
    • Nic

Super produkty, výborná domluva a spolupráce

Odpadly mi 3 knoflíky a ostatní jsou některé taky na hraně. Jak to mám řešit?

Reakce obchodu Nejfuton.cz

Dobrý den, omlouváme se za chybu a hned napravíme. Kolegové se Vám zítra ozvou. Děkuji

• kvalitní a netradiční výrobky
    • futony vyráběné v ČR

Nevýhodou je vyšší cena za dopravu. Jak si však může pomoci důchodkyně bez vlastního odvozu?
    Komfort ležení na vlněném futonu si chválí všechny moje návštěvy.
    S pozdravem JB

• možnost individuálních úprav