Klamavě prodávají v rámci Příslušenství k fotopasti paměťové karty. Chtěla jsem SD kartu 32 GB. Na obrázku je znázorněna karta SanDisk Standard SDHC Card 32 GB class 4. Zaplatila jsem 349,- Kč. ALE z balíku jsem vytáhla kartu Goodram M1AA micro CARD 32 GB 100MB/s UHS-I třída 10 s adaptérem. Přitom její běžná cena v této době je 120,- Kč, lze ji pořídit i za 69,- Kč. Na můj dotaz, co mi to poslali, mi bylo řečeno: " Karta je kapacitně i rozměrem správná, tak v čem je potíž?" řekl manažer prodeje. Takže kdyby např. prodávali čokoládu, vložili by obrázek tabulky švýcarské čokolády za 349,- Kč a odeslali mi Barilu v hodnotě 4,- Kč, tak je vše v pohodě. Je to hnědé, je to tabulka a je to jídlu. Tak v čem je potíž, že? .... Moc mě mrzí, že jsem u nich nakupovala. Moje chyba. Ale jsou horší věci.
Reakce obchodu Nejfotopasti
Dobrý den, vaše hodnocení nás velmi mrzí. U zmíněné SD karty neuvádíme na stránkách žádnou značku, pouze její kapacitu. SD kartu 32GB dáváme u některých produktů zdarma jako dárek. Bohužel, k vámi zvolené fotopasti dárek určen nebyl a bylo na vás, jestli si od nás SD kartu zakoupíte. Vzhledem k tomu, že SD karty odebíráme od více výrobců a dodavatelů, může se jejich cena lišit. Z tohoto důvodu máme SD kartu univerzálně označenou a naceněnou. Při komunikaci s vámi na našem online chatu jsme vám vše vysvětlili a nabídli vám možnost vrácení zboží. Tuto možnost jste však nevyužila.
Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den. Nejfotopasti.cz -
Maximální rychlost odeslání
Perfektní ceny produktů
Kvalitní značky
Všem doporučuji. -
vše ok
Rychlé vyřízení objednávky, cena zboží i dopravy.
rychlost, spolehlivost
- rychlost doručení
Velmi dobré.
Velice rychlé vyřízení
Rychlé doručení
Kvalitní produkty
Všem doporučuji -
- komunikace
zboží nebylo dostupné, byla nabídnuta vhodná alternativa a doručena druhý den
- rychlost
- příslušenství skladem
Rychlé vyřízení objednávky
- rychlost dodání
- mám fotopast pár dní, je funkční
- Rychlé doručení zboží
- Bezva, rychle, v pořádku, s úsměvem
- Rychlé vyřízení objednávky
Dobrá komunikace, rychlé vyřízení objednávky
Vše přišlo včas, super. :)
Bez chyby
- Rychlé a kvalitní dodání objednaného zboží
Všechno proběhlo v nejlepším pořádku.