- Z obchodu mi bylo bez upozornění doručeno jiné zboží,než které jsem si objednal. Z inzerce obchodu i z objednávky jsem se domníval, že společnost Agrobio začala s výrobou prostředku Kothrin, který na trhu skoro rok chyběl,místo toho mi byl zaslán neúčinný prostředek Atak.
Toto jednání pokládám za velmi neseriózní, rozhodně jsem na záměnu zboží měl být upozorněn.
- bez komunikace, nedovoláte se, nikdo na emale neodpoví
- Ze dvou výrobků (duší) použitelná pouze jedna.
- Doteraz mi neprišiel tovar
Tovar mi nebol doručený
Dotazník spokojenosti po 14 dnech dorazil, zboží ne
mají velký obsah všeho zboží, otázka je, jak je aktuální dostupnost výrobků - v mém případě zboží zkrátka už nebylo a nešlo objednat, tak by nemělo být na eshopu
- obchod nabízí zboží, které nemá skladem a které není schopen zajistit
- ochotný personál, rychlé vyřízení
- otevírací doba
- rychlost vyřízení objednávky
- výhoda není žádná
- zboží zatím nedorazilo, Komunikace veškerá žádná
Nikdo nikdy nenakupujte v tomto obchodu
Zatím zboží nedorazilo nelze hodnotit
okamžitá reakce, vstřícné gesto navíc.
- dodají viditelně vadné zboží a při reklamaci absolutně na zákazníka nereagují
Telefonem, mailem, reklamačním formulářem firmy se nedomůžete nápravy. FUJ, FUJ!
- dostal som iný produkt /tovar/ než som objednal
- Široká nabídka, rozumné ceny
- Dlouhá dodací lhůta, ač původně mělo být zboží skladem (možná za to nemůže obchod, ale dodavatel, nicméně když je na webu zboží vedené skladem, očekával bych, že ho má ve skladu obchodník)
- Obtížně dostupná pevná telefonní linka, je lepší volat na mobil
Zboží nedorazilo
Rychlost vyřízení objednávky celkem dobrá. Ale když je u rozprašovače napsáné, že je to na olej a ocet, tak jsem myslela, že je to na obojí. Ale ono je to buď na olej a nebo na ocet. Není to na oboje dohromady :-(. Špatně jsem si to prohlédla :-(. Dagi
Strašně dlouhá dodací lhůta.
rychlost dodání
Objednáno ,zaplaceno,sděleno obchodem že zboží není -ač je stále vedeno skladem.Slíbeno vrácení peněz a stále nic ...ani peníze ,krásný nový rok přeji .