- levnější oproti ostatním
Omlouváme se za nedorozumění,
bohužel jsme již nedokázali včasné doručení ovlivnit.
Děkujeme
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Nikomu nedoporučuji zde nakupovat. Obchod je velmi pomalý i na zboží, které mají skladem. Po zrušení objednávky reagovali sarkastickými urážkami.
Dobrý den.
Ne ke každému hodnocení má cenu se vyjadřovat.
Pokud v neděli ve 22:00 hod. stornujete e-mailem objednávku, která následně v pondělí v 7 ráno odchází přepravcem, je velmi těžké zareagovat.
I přesto děkujeme
NEJ-IZOLACE.CZ -
- Nabízejí přitom nedokážou sehnat.
Dobrý den.
Bohužel dodání výrobcem je opravdu 2 měsíce.
Nemáme skladem, proto u produktu dostupnost na dotaz.
NEJ-IZOLACE.CZ -
Bohužel zboží údajně skladem a s dobou doručení do 2 dnů skladem zřejmě nebylo a nebylo dodáno ani do týdne, takže jsem zrušil objednávku.
- komuniace prodejce
- absolutni nespolehlivost dopravce geis, lže v internetoevém track&trace listu, nemá kapacity k doručení zboží, zboží jsem si vyzvedl ve skladu geis osobně, jinak termín doručení neznámý
- prodejce nemá možnost ovlivnit termín dodání
Prodejce objedná zboží za dobrou cenu ve skladu dodavatele a u dopravce Geis. Vzžaduje platbu předem, takže průběh dodávky ho již nezajímá a při problémech s dodáním odkazuje na dopravce Geis.
Na netuším jsem udělal objednávku ale za 14 dnů se nikdo neobtěžoval mě kontaktovat, celou dobu čekám na zálohovou fakturu a vyčíslení dopravy. Nedoporučuji
Reakce obchodu nej-izolace.cz
Bohužel na Vámi chybně zadaný e-mail nemohla logicky dorazit cenová nabídky.
Lepší by bylo rozhodně zvednout telefon a zjistit kde je problém.
- Žádné.
- Zboží je předražené.
Zboží je příliš drahé.
Reakce obchodu nej-izolace.cz
Tohle hodnocení nás velice mrzí. Cenu bílých plných dveří jste znal dopředu (nijak se nenavýšila) a doprava 120,- Kč bez DPH není rozhodně předražená. Třeba jindy.................
NEJ-IZOLACE.CZ -
- pomerne kvalitni zboží za rozumne ceny
- Zbozi i když bylo nastesti v ochrane folii bylo spinave od nejake antuky. Jako by se to povalovalo několik mesicu nekde na stavbe.
- Doprava Ceskou postou se také nepovedla. V 10 hod. mi volaji, ze v 15 hod prijedou. Když jsem jim řekl, ze musí dat alespoň 1 den dopředu vedet, tak mi bylo arogantne zdeleno, ze to byla nedele a to oni nedelaji.
Ochrana folie na zboží silne znecistena. od nejake antuky. Jako by se to povalovalo několik mesicu nekde na stavbe.
Jejich spediterska firma Ceska posta je kapitola sama pro sebe. Daji vedet, ze prijedou 5 hodin předem. Aby clovek sedel cele dny doma a cekal, az prijedou.Reakce obchodu nej-izolace.cz
Děkuji Vám za reakci. Každopádně bych se rád postavil na stranu přepravce. Co je špatného na tom, že Vám dají 5 hod. před doručováním vědět, v kolik zásilka 2 palet k Vám
dorazí domů? Nebylo by horší, kdyby nedali vědět a stáli před Vaším domem?
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- Soklové lišty vůbec neladili s dekorem podlahy. Na stánkách nejsou vyobrazené a tudíž není možná kontrola. Dle typového a číselného označení se tváří jako lišty k zvolenému dekoru, ale realita je jiná. Podlaha v pořádku, lišty špatný a následná další investice za nákup nových lišt.
Reakce obchodu nej-izolace.cz
Dobrý den pane Žáku. Děkujeme za hodnocení. Velmi nás mrzí, že spokojenost nebyla z vaší strany na 100%. Plovoucí podlahu jste si vyzvedával sám v externím skladu. Telefonicky jsme se dohodli, že v případě jakéhokoliv problému mi zavoláte. Bohužel se tak nestalo. Mohl jste si jen vyzvednout pouze podlahu a lišty neodebrat, rozdíl peněz by Vám byl vrácen. Každopádně Vám chci poděkovat za obchod s námi.
skuste a uvidíte
Reakce obchodu nej-izolace.cz
Dobrý den, objednal jste si produkt (kari-síť 2x3m), u kterého je podmínka pouze vlastního odběru na pobočce v Trutnově nebo rozvoz do 30-ti km od pobočky. S dodáním 2ks tohoto materiálu jsme Vám bohužel nemohli vyhovět. I přes naše vyrozumění nás mrzí Vaše hodnocení obchodu.
- Žádne
- Špatnáct komunikace s dodavatelem
Předem si zjistit zboží u dodavatele.
- Levné zboží.
- Špatná komunikace,dlouhé čekání na již zaplacené zboží.
Pokud někdo nespěchá a má dost času tak dobrý,komunikace ešopu omezená tak nezbývá než čekat dokud Vám nepřejde trpělivost.
Reakce obchodu nej-izolace.cz
ve Vašem případě se jednalo o zdržení dání ze strany dodavatele. Stavebniny vyžadují obrovské skladovací plochy a je třeba vše řešit s ohledem na čas dodání. Vše se nám bohužel na sklad nevejde, což je ale asi jasné. V případě naší mailové komunikace jste měl vždy nejdéle do jednoho dne odpověď. Každopádně děkujeme za komentář a tuto skutečnost se budeme snažit eliminovat.