- Příznivá cena daného produktu ve srovnání s jinými obchody
- Dobrá komunikace s obchodem
- Cena dopravy je stanovena až na základě podané objednávky
Dobrá cena zboží, dobrá komunikace ohledně upřesnění objednávky a dopravy. Doprava přes Českou poštu. Zásilka dělena do více dopravních dávek, paleta 20ks a zvlášť doprava dalších balíků. Pomohlo by, kdyby informace byly u zboží a kupující si mohl určit, jestli koupí množství odpovídající množství na paletě. Nicméně vše telefonicky vykomunikováno a zboží v pořádku dorazilo.
Reakce obchodu nej-izolace.cz
Při zasílání takto objemných zásilek se snažíme dopravu zákazníkovi "ušít" na míru. Byla by škoda, aby platil za dopravu zbytečně vysokou čásku. Vždy zašleme cenovou nabídku vč. dopravy a telefonicky ještě vysvětlíme. Děkujeme za kladné hodnocení :-) nej-izolace.cz
- Dobrá cena
- Rychlé vyřízení objednávky
Nakoupil jsem zatím poprvé, zatím naprostá spokojenost.
Perfektní komunikace, bleskové doručení.
Desky Isover pomačkané, olámané. Při reklamaci mi společnost oznámila, že se obrátí na přepravce. Od té doby nekomunikuje ani po vyzvání.
Reakce obchodu nej-izolace.cz
Situaci v podobě reklamace dopravy urgujeme, bohužel i přes urgenci jsme vyjádření nedostali. Stále však situaci řešíme. Děláme co je v našich silách.
Na naši obhajobu - se zákazníkem komunikujeme, bohužel však nemáme jen jeho, tak prosím o strpení, v případě urychlení prosím o telefonické kontaktování.
Děkujeme za pochopení.
- levnější oproti ostatním
Omlouváme se za nedorozumění,
bohužel jsme již nedokázali včasné doručení ovlivnit.
Děkujeme
NEJ-IZOLACE.CZ -
Rychlé jednání i poradenství na míru. Velká spokojenost!
Děkujeme,
příště opět velmi rádi poradíme. -
- Vstřícná komunikace. Rychlé dodání.
- Dražší doprava.
Reakce obchodu nej-izolace.cz
Bohužel cenu přepravy přepravní společnosti nelze ovlivnit.
Přeprava čedičové izolace, která není komprimovaná, tudiž velmi objená,
je bohužel vyšší.
Pokud ale spěcháte, máme skladem doručení do 3 dnů.
Děkujeme
NEJ-IZOLACE.CZ -
- Skvělá komunikace, ochota.
Reakce obchodu nej-izolace.cz
Děkujeme, jsme rádi že jsme problém vyřešili k oboustranné spokojenosti.
- komunikace obchodu
- rychlost zpracování objednávky
- flexibilita dopravních podmínek
- Individuální a vstřícné jednání
- Doprava a složení až k domu
- Zboží přímo od výrobce
- Rychlé a vstřícné jednání
Rychlé a vstřícné jednání.
- rychlá a bezproblémová komunikace i doručení
- Rychlost dodání
cenová nabídka ,rychlost dodání a vstřícná komunikace
Jsem spokojená
- super jednání
Komunikace obchodu byla velmi rychlá a flexibilní. Zboží jsem dostal dříve, než jsem čekal. I v případě platby, kdy došlo k drobnému přehlédnutí z mé strany, byla komunikace obchodu věcná a domluvili jsme se bez problémů. Myslím, že v případě další potřeby se zde rád vrátím.
- zbozi bylo skladem
- ochota
- eshopove ceny nizsi nez primo na prodejne
- rychle vyrizeni cenove nabidky
- jedna polozka s udajem ze je skladem nesla v den odberu dohledat.Nicmene zmenil jsem ji na jinou a v poradku.Odber Trutnov
Jedno z mala mist , v mem dostupnem okoli ,ktere melo krocejovou varu skladem a za priznivou cenu.
Rychlá reakce. Chtěl jsem zboží doručit najednou a typ pásky, kterou jsem objednal nebyla zrovna skladem, tak zavolali a navrhli alternativu k mé spokojenosti. Je vidět, že mají zkušenosti a přehled. Navržený termín dodávky byl tak rychlý, že jsem to musel o několik dnů zpozdit, protože prostory pro uskladnění izolace jsem ještě neměl vyklizený. I když skutečný termín dodávky jsem zvolil necelý týden před vánocemi, tak i přes ten vánoční shon vše přišlo přesně včas.