Přihlásit se a přidat recenzi

• Žádná
    • Nedoporučuji

Dne 27.1.2023 udělána objednávka. Do dnešního dne 13.2.2023 zboží nemám. Hodnota objednávky 609.- placeno předem. 2x jsem paní volala, poprvé mi řekla, že neměli některé zboží z objednávky, tak se šla podívat a ono bylo. Že jde hned odeslat. Z balíkovny přišla zpráva že obdržely info k dosud nepodané zásilce. Dnes jsem ji volala, a prý se na to podívá a zavolá. Zatím nic. Pokud vás bude víc kdo má objednáno a zaplaceno bez odezvy napište. Podáme trestní oznámení ať paní zkrachuje. E-mail: [email protected]

• 20 %

• Dlouhá doba dodání
    • Na reklamaci nereagují

Nejedná se o klasický obchod, tudíž nemají zboží klasicky skladem, doba dodání je tedy mnohem delší.
    Poslali mi jiné zboží, než jsem si objednala , na reklamaci absolutně nereagují. Nedoporučuji.

• 100 %

• Zboží podle popisku
    • ve středu večer objednáno, v pátek dopoledne doručeno PPL
    • mám 3 oblíbené obchody, kde si krásně vyberu a tento mezi ně opavdu patří
    • asi nic

dobrá komunikace, rychlost dodání. Tak jak bylo ujednáno, tak se stalo, děkuji

• NEDOPORUČUJI!!!!!
    • CHOVÁNÍ NEOMLUVITELNÉ!!!! S horším obchodem jsem se ještě nepotkal!!!!!
    • Ani po několika emailech,žádná odpoveď. Zboží jsem bohužel zaplatil dopředu. Obchod vůbec nekomunikuje a peníze mi nevrátil a objednané věci samozřejmě také nedodal. Otřesné jednání!!!!!

NEDOPORUČUJI!!!!!
    CHOVÁNÍ NEOMLUVITELNÉ!!!!
    S horším obchodem jsem se ještě nepotkal!!!!!

• Ani po 20 dnech objednávka nedorazila

• Dobrý výběr produktů
    • Neodpovídají na emaily
    • Dlouhá dodací doba
    • Neinformují o stavu objednávky

Nedoporučuji

• 10 %

Nedoporučuji!!!! Zboží došlo poškozené. Po telefonické domluvě bylo slíbeno že pošlou zboží nové. Nic takového ale nedorazilo. Telefon nikdo nebere a na email nikdo neodpovídá.

A to nemluvím o tom že zaplacena zásilka a 14 dní se nic nedělo dokud se mi nepodařilo dovolat aby mi bylo sděleno že čekají na dodání zboží které jim došlo poškozené. A pak mi poškozené pošlou!!!!

• Obchod vůbec nedoporučuji

Objednáno, hned zaplaceno. 14dní a objednávka nikde. Na mail vůbec nereagují.

• 20 %

• skoro nulova komunikacia
    • neodpovedaju na email
    • dlha doba dorucenia - vymena produktu
    • zla informovanost zakaznika - pride email ze je obj. pripravena k expedicii a tyzden sa nic nedeje...

Komunikacia skoro nulova, na email ani neodpovedaju , vymena produktu zbytocne zlozita .trva to uz vyse 3 tyzdnov a stale ho nemam doma...zial nemozem doporucit. niesom spokojna.
    Kvalita vyrobkov -cina aliexpress - viac asi netreba dodavat.

• 100 %

• velmi rychlé
    • přehledné stránky
    • vstřícná paní na infolince, poradila mi

Dobrá zkušenost, určitě se tam ještě vrátím.

• 30 %

• Zboží zaplaceno a po 9ti dnech stále nic.Nedoporučuji

• doba dodání
    • nechutný obal, ulepený výrobek

• Bohužel nemohu doporučit
    • Po objednání a potvrzení objednávky po týdnu se nic nedělo ani neinformovali o stavu objednávky, objednávku jsem proto zrušila.

Nedoporučuji

Rychlé dodání.
    Perfektně zabalené.

BEZ VÝHRAD

• Rychlé jednání, doprava, ceny slušné

Bohužel dost věcí není (momentálně) na skladě... Kladem je, že zboží, které jsem si objednal a nebylo již na skladě, mi zavolali z eshopu a nabídli alternativní náhradu.

• dobra zpetna vazba.

• Rychlý a spolehlivý

• Nemusím běhat po obchodech a hledat dárek pro vnučku který si přeje

• Vstřícný přístup pracovnice e schopu