- rychlost
- ochota
Byl to můj první nákup.
Spokojenost veliká.
Mohu jen doporučit.
Tak rychlého jednání a ochoty jsem dlouho neviděla. -
- Objednala jsem více kusů zboží, z toho jedno vracím, perfektní domluva s paní Zemanovou na způsobu vrácení a samotné výměna, maximálně vše vyšel prodejce vstříc, rychlost dodání, zboží přišlo hned druhý den.
- cena, rychlost, zboží skladem
doporučuji
- RYCHLOST ,KVALITA
- rychlost
- Všechno
- Žádné
Perfect
- Rychlost. Zkušený prodejce, který své práci rozumí a ví co prodává.
- Našla jsem to, co jsem hledala, ale není to hlavní sortiment obchodu. Nemohu hodnotit.
- Našla jsem tužku na oči,kterou mi dala sestra jako dárek.
- Bylo to rychlé.
- Věděla jsem hned kolik budu platit.
- Měla jsem jistotu že zboží ,které jsem objednala bude k dispozici.
- Možnost si zboží osobně vyzvednout.
- Přijatelná cena.
- Velmi milá obsluha při převzetí mého zboží.
- Nemají kamennou prodejnu.
Obchod je to perfektní.Mají v něm zboží kvalitní a za dobrou cenu.Ani drahý ani levný.Zkrátka ceny pro nás český ženy.Nabízí sortiment pro děti a dospělé.Pro děti hračky a nás dospělé výběr kosmetiky široké. Od kosmetiky dekorativní-Až po potřeby na gelové nehty.Co dodat na závěr? Obě paní příjemný jsou ochotou vás dostanou.Ceny jsou přijatelné,zboží kvalitní.Stojí za to koupit něco málo a uvidíte že vás to tolik nestálo. Jako bonus dostanete milé slovo úsměv k tomu.Když koupíte.Neprohloupíte.
- Vyborana komunikace.
Doporucuji
- Rychlost, kvalita.
Super nákup, spokojenost. Jen to doručení od České pošty je čím dál horší. Příště volím raději kurýra.
Po přečtení diskuze na heurece jsem se obchodu trochu bála, ale vše bylo v naprostém pořádku, rychlé a bezproblémové, tak se nebojte :-)
- Vstřícnost, rychlost a rozmanitost sortimentu
- Žádné
Levný, kvalitní obchod, kde najdete vše co potřebujete za opravdu rozumnou cenu.
Přehlednost, rychlost
vše v pořádku. Jak obchod,dodací lhůta atd
- rychlost vyřízení objednávky
- žádné
doporučuji
- dobré zboží
- nevim
supr
- rychlé dodání
- -
Vse probehlo v poradku. Zbozi jsem koupila pro vnucky k vanocum. Takze jsem hracky jeste nerozbalovala. Doufam, ze budou OK. Katka