NAŽEHLOVAČKA NEDRŽÍ,ZAKOUPIL JSEM 2 KUSY A ANI JEDNA NEDRŽELA
Reakce obchodu Nažehlovačky
Dobrý den. Je nám líto, že zboží, které jste si zakoupil, není dle vašeho očekávání. Součástí každé zásilky je návod k aplikaci a údržbě. Pokud nebyl dodržen, nemusí výrobek bezvadně fungovat. Není však primárně nutné uvádět " Nedoporučuje obchod ", ale vzniklou situaci řešit standardním procesem reklamace či další komunikace. U vaší objednávky neevidujeme žádný pokus o kontakt, natož reklamační proces. Vaše ničím nepodložená negativní recenze, tím poškozuje dobré jméno e-shopu. Tým Nazehlovacky.com
- velice ochotný personál, vynikající komunikace, rychlé jednání
- vše ok
Rychlost a hlavně ochotu
Naprosto perfektní
- Super jednáni a domluva
- Osobní předáni
- Dobra cena
- Žadna
Naprostá spokojenost s nákupem
Výborný obchod z zboží super
Široká nabídka, příznivé ceny, bleskové dodání!
Zboží mí bohužel nebylo doručeno a ani se mnou nikdo nekomunikoval.
Reakce obchodu Nažehlovačky
Dobrý den. Ano, vaše zboží z logistických důvodů mělo zpoždění a následný pracovní den Vám bude odesláno. Bohužel se do toho vešly i velikonoční svátky a tudíž se jedná o několika denní zpoždění. Pokud vám zboží není doručeno v termínu, není nutné ihned uvádět " Nedoporučuje obchod ", ale situaci řešit. Za vzniklé potíže omlouváme. Děkuji.
Tým Nazehlovacky.com -
Objednávala jsem na poslední chvíli. Rychlé vyřízení mé objednávky, maximální spokojenost s výrobkem. Moc děkuji. Určitě v budoucnu využiji opět služeb eshopu :-)
- Výborná komunikace a rychlé dodání zboží.Doporučuji☺️
Jsem velice spokojená
- Rychlost dodání
- Zboží přišlo hned a v dobré kvalitě doporučuji!
- Tricko bylo jako darek a prislo s kazem a dirkou na prednim dile.
Reakce obchodu Nažehlovačky
Dobrý den. Je nám líto, že zboží nedorazilo v pořádku. Avšak není nutné uvádět " Nedoporučuje obchod ", ale vzniklou situaci řešit standardním procesem reklamace. Zboží bude samozřejmě vyměněno či úhrada vrácena, dle přání zákazníka.
Za vzniklé komplikace se omlouváme. Tým Nazehlovacky.com -
Super materiál, rychlá reakce, příznivá cena. Děkuji, udělali jste mému příteli velikou radost.
Neobjednávám zde poprvé a určitě ne naposledy. Jen bych uvítal širší nabídku v hudební sekci.
- Rychlé vyřízení, krásný hrneček
- rychlost odeslání