Přihlásit se a přidat recenzi

Knihu jsem zatím neobdržela, ani žádné vyrozumění , kdy a jestli vůbec knihu zaslali. Tudíž nemohu doporučit obchod dalším lidem. Spokojenost žádná. Dodací lhůta se mi zdá dlouhá.

• Zajímavé energetické produkty

Komunikace s panem Strnadem naprosto bezproblémová a rychlá, zboží bylo připraveno do jedné hodiny od objednávky (vyzvedávala jsem osobně). Rozhodně tento obchod doporučuji.

Velmi rychle doručeno, kvalitní zboží, určitě přikoupím časem další …mám z karafy i skleniček obrovskou radost .
    Doporucuji ❤️

Miluju karafu Aladin se zlatým květem života. Měla by to být povinná výbava každé domácnosti. Pozor! Voda z ní je návyková. :-)
    Doporučuji také hrnky Shinno, které díky svému tvaru a květu života na dně posunou čaj nebo kávu na úplně jinou úroveň.

• rychlost, spolehlivost

• Odpovídají na telefon
    • Dlouhá doba mezi uzavření objednávky a předání zboží dopravci (2-3 dny)

• Skleničky dorazily
    • Bohužel dorazila jen část objednávky
    • Žádná omluva nebo vysvětlení ze strany e-shopu

Objednali jsme si zde kromě skleniček, které dorazily, také dvě balení třtinového cukru. Ten byl uveden jako "skladem", z naší objednávky byl však než našeho vědomí vystornován. Pokud se to stane, očekávám, že e-shop bude mít tolik slušnosti, že dá tuto skutečnost vědět a řádně se omluví. Pak by to bylo v pořádku. To se však nestalo a "nejlepší" na tom je, že cukr se vesele tváří dál jako "skladem". Takhle si nákup opravdu nepředstavuji. Náš první a zároveň i poslední nákup na tomto eshopu.

• rychlost dodání
    • výrobky

• ok
    • pomalejší odeslání

úžasný tovar, děkuji

• Příjemná a rychlá komunikace

• Zajímavé produkty
    • Obchod zasílá pouze prostřednictvím kurýra

Koupil jsem si karafu na vodu "Alladin Family Gold 2,3 l - Květ života". Mám jí krátce, ale zdá se mi že voda z karafy je hebčí. Uvidíme jak na mne bude působit z dlouhodobého hlediska.

sklenka má krásný design a dobře se drží v ruce. ChuŤ vody zatím nemohu posoudit.

• speciální spirituální zboží
    • přehledný web
    • komunikace

S nákupem v tomto eshopu jsem byl velice spokojen.Děkuji!

Spolehlivost a rychlost

• Velmi rychle vyrizeni me objednavky. Vse probehlo naprosto v poradku.

Výborná spolupráce, vstřícnost, ochota,rychlost. Doporučuji :-)

• Spokojená
    • Nemusím čekat doma
    • Vyzvednuto v zaselkovně

• vynikající produkty
    • karafu Alladin používáme již několik let a je i skvělým dárkem

Nákup v pohodě, možná by mohl být ještě mail o stavu objednávky, ale to je asi rozmazlenost dnešní doby. Objednávka dorazila včas a opět zde rád nakoupím!:-) Děkuji!