Velká spokojenost jak s nákupem tak i s komunikací a doručením. E-shop Nature Produkt můžu vřele a velmi ráda doporučit.
- La Oca není běžně k sehnání a jsou to dobré přípravky. Mám zatím vyzkoušeno praní - OK.
- V balíku čistící prostředky trochu tekly. Ztráta není velká, ale bylo by dobře uzávěry nějak lépe zabezpečit. Jde hlavně o tekuté přípravky. Gely zůstaly čisté.
- rychlé vyřízení objednávky
- Rychlé jednání
Nakupovala jsme poprvé, a vše bylo tak, jak má být.
- dlouhá dodací doba, ačkoliv zboží mělo být skladem
- Dobré ceny
- Dlouhá dodadací lhůta :-( Zboží dorazilo až po týdnu...
- Já jsem to skusila
- Kdyby toho bylo více na internetu
Ano at si o taky vyskouší
- výhodná cena objednaného produktu
pro skvělou komunikaci doporučuji
- dlouhá doba dodání, sama jsem musela kontaktovat firmu, proč zboží nedodala
- skvela komunikace, rychla doba dodani
doporucuji
- Zkusila jsem to
jeto OK
Seriozni jednani, rychlost, vse pro spokojenost zskaznika
- různorodost zboží
- Přehlednost, ceny, doba doručování
Ráda doporučuji:-)
- Zajímavé zboží - přírodní zdravotní produkty
- Neklapla objednávka a dodání od subdodavatele - dovezl jiné zboží a protáhla se tím neúnosně doba dodání.
Zajímavé zboží pro ty, co se zajímají o zdraví těla i ducha v dnešní uspěchané a stresové době.
Doprava In Time - fakt jsme měli asi smůlu, ale toho řidiče - ehm - bez komentáře. Tím, že otec auto nakonec de facto dohnal, bylo zboží dodáno, jinak nevím, už s ním odjížděl, aniž by se nás opravdu pokusil najít, a to byl mobilem žádán, ať minutu stojí na místě, že k němu letíme.... -
- - rychle, spolehlivě
- doporučuji všem
výborná komunikace s eshopem, doporučuji