Přihlásit se a přidat recenzi

• zajímavý a nestandardní sortiment
    • nemá

našla jsem zde sortiment, který jsem dlouho hledala, velice příjemná komunikace ohledně mojí objednávky, Váš obchod jsem již doporučuji svým známým :o)

Reakce obchodu Náš chalupář

Velice děkujeme, jak za samotný nákup, tak za Vaší milou recenzi, jsme skutečně moc rádi, že jste byla s nákupem v našem obchůdku spokojená a děkujeme i za doporučení, je to pro nás úžasná motivace ((( - :

• rychlost
    • žádné

Reakce obchodu Náš chalupář

Velice Vám děkujeme za kladnou recenzi na Heuréce i za samotný nákup v našem obchůdku ( - :

doporučji

• Nabízí krásné holandské zboží Clayre Eef, které jsem si přála.
    • žádné nevím

Jsem maximálně spokojená, velmi příjemná byla i mailová korespondence.

• Perfektni komunikace a ochota.
    • Doba dodani.

Doporucuji.

Maximální spokojenost a Krásné věci!!!!!!!!!!!!

Milá paní Leničko,
    jsme skutečně moc rádi, že jste se zbožím spokojená a přejeme Vám, ať Vám dlouho slouží a přináší potěšení ((( - :
    Samozřejmě také děkujeme za Vaše milé hodnocení na Heuréce ((( - :

• Hezké zboží, které jsem hledala
    • Ucelené kolekce bytového textilu
    • Dárek navíc mně velmi potěšil, děkuji

Nabízené zboží je ve skutečnosti mnohem hezčí než na obrázku,
    Byla jsem mile překvapena, delší dodací lhůta nevadí, stojí za to si počkat.
    Přeji obchodu co nejvíce spokojených zákazníků, komunikace výborná,
    můžu všem jen a jen doporučit a těsím se na další nákupy v tomto e-shopu

Milá paní Moničko,
    opravdu nás zahřálo u srdce, že Vás výrobky od nás potěšily a velice si vážíme, že jste věnovala svůj čas na napsání hezké recenze ((( - :
    Zároveň děkujeme za Vaší další objednávku a uděláme vše, co bude v našich silách, aby jste s námi byla i nadále spokojená, neboť si věrných zákazníků nesmírně považujeme.
    Ještě jednou tedy velmi děkujeme za vše ((( - :

• Ucelené kolekce

Všem doporučuji, jsem velice spokojená, krásné zboží a super servis.

Reakce obchodu Náš chalupář

Velice děkujeme za Vaší recenzi, jsme skutečně moc rádi, že jste byla s nákupem v našem obchůdku spokojená a doufáme, že se k nám budete i v budoucnu ráda vracet ((( - :

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Rychlost

Reakce obchodu Náš chalupář

Velice Vám děkujeme za Vaší recenzi. Snažili jsme se ze všech našich sil, aby všichni naši zákazníci obdrželi objednané zboží před Vánocemi co nejdříve a jsme rádi, že jste tuto naší snahu ocenila - ještě jednou děkujeme, vážíme si toho ( - :

• Perfektní komunikace a vstřícnost

Perfektní komunikace a vstřícnost.
    Tento obchod mohu jenom doporučit.
    Jistě v budoucnu tu budu rád nakupovat.
    Doporučuji.

Milý pane Josefe,
    děkujeme Vám, že jste si v předvánočním shonu našel čas na ohodnocení našeho obchůdku. Velice si Vaší kladné recenze vážíme a budeme skutečně rádi, když se k nám zase někdy v budoucnu vrátíte ((( - :

• krásné zboží
    • jiný sortiment než podobné shopy
    • vynikající komunikace
    • nic mě zatím nenapadá

garance kvality
    garance spolehlivosti

Milá paní Věruško,
    nesmírně nás potěšilo Vaše kladné hodnocení našeho internetového obchůdku. Jsme skutečně moc rádi, že se Vám zakoupené zboží líbí a doufáme, že nám i nadále zachováte svou přízeň. Můžeme Vám slíbit, že uděláme vše, co bude v našich silách, aby jste se k nám i v budoucnu ráda vracela ( - :

• Podstatně levnější značkové zboží, které najdete jen ve vybraných kamených obchodech.
    • nenašla jsem slabiny

doporučuji - perfektní komunikace, rychlost dodání a navíc dárek

Reakce obchodu Náš chalupář

I Vám, milá paní Soňo, velice děkujeme, že jste si našla v předvánočním shonu čas a napsala nám tuto hezkou recenzi. Velice si toho vážíme a věříme, že Vám budou textilní výrobky Clayre&Eef dlouho sloužit a dělat radost ((( - :

• jste naprosto skvělí, moc děkuji.
    • žádné nevidím a blahopřeji majitelům :-)

Mohu doporučit.

Milá paní Danielko,
    nesmírně nás zahřálo Vaše krásné hodnocení - je to pro nás opravdu ta nejhezčí odměna. Velice Vám ještě jednou děkujeme jak za Váš nákup v našem obchůdku, tak za tuto recenzi ((( - :

• Krásné věci za prima ceny.
    • Přehledné stránky.
    • Velmi milé a vstřícné jednání paní majitelky.:-)

V tomto obchůdku je radost nakupovat,paní majitelka se snaží maximálně vyjít vstříc.Je vidět,že obchůdek je její srdeční záležitostí.:-)Vřele doporučuji a ráda se vrátím.:-)

Reakce obchodu Náš chalupář

Milá paní Renatko, velice si vážíme Vašeho hodnocení a věřte, že se budeme i nadále snažit, jak nejlépe budeme umět, aby jste se k nám opravdu ráda vracela ((( - :
    Ještě jednou děkujeme jak za Váš nákup, tak Vaší recenzi ( - :

Perfektni firma,uzasne jednani!!!!!!!

Milá Elisabeth,
    velice děkujeme za kladnou recenzi, jsme opravdu moc rádi, že máme tak spokojenou zákaznici ( - :
    Přejeme samé krásné dny ( - :

• Kvalita,rychlost, příjemné jednání.
    • Nemá, nevím o nich.

Doporučuji, osobní spokojenost.

Reakce obchodu Náš chalupář

Velice děkujeme za kladnou recenzi. Moc nás těší, že jste byl s nákupem v našem e-shopu spokojen ((( - :

• 100 %

• dobry den,
    • my v tomto obchudku jiz nakoupili 2x a rozhodne to neni naposledy :))) mimoradny osobni pristup, ktery neni bezny u jinych eshopu je velmi prijemny. zcela presny prehled napr.u Clayre&eef co nabizi a co je a neni mozne objednat.
    • mohu jen doporucit, za roky nakupu na eshopech me tento obchudek opravdu oslovil a zarazuji si ho mezi sve oblibene, coz zase tak casto nedelam :o)))
    • vubec zadne neni

Chcete neco od Clayre&eef? kupte to tady!!!!! pani je neuveritelne schopna, mila a podle me se venuje shopu telem i dusi na 100%. Ja si uz jinde nenakoupim... naprosta spokojenost a nadstandradni pristup je pro me znamkou, ze opravdu dobre eshopy jeste existuji :))))
    Drzim pesti at se tomuto shopu dari a at je dost tech, kteri oceni takove nasazeni jake ma web naschalupar :))

Milá paní Moniko,
    děkujeme velice, že jste si našla čas a napsala nám tak hezkou a obšírnou recenzi. Opravdu nás to zahřálo u srdíčka a je pravda, že nás naše práce baví a děláme jí s láskou. Jsme šťastní, když máme takto spokojené zákazníky ((( - :
    Pro nás je to skutečně ta největší odměna ((( - :
    Ještě jednou moc a moc děkujeme za nákup i Vaše milá slova a bude nám ctí zase někdy v budoucnu ((( - :

• široká nabídka, velmi rychlé a milé jednání
    • zatím jsem žádné nezjisstila

všem doporučuji

Milá paní Maruško,
    skutečně nás velice těší, že jste byla s nákupem v našem internetovém obchůdku spokojená - je to pro nás ta nejhezčí odměna. Věříme, že Vám budou kuchyňské ručníčky dlouho sloužit a těšíme se případně někdy v budoucnu na další spolupráci s Vámi. Ještě jednou děkujeme jak za Váš nákup, tak za kladnou recenzi ((( - :