- Doručení bylo velice rychle a bez problémů.
- Výborná komunikace
- Rychlé doručení
- Pěkné zboží,děkuji.
- super
- rychlost dodání zboží
- Po zkušenostech s jinými prodejci částečné obavy při placení zboží .předem
Reakce obchodu Naryby365
Vážený zákazníku, vaše objednávka byla vytvořena 4. 4. 2023 ve 13:12 hod. a hned ve stejný den byla vaše objednávka vyexpedována v čase 16:01 hod. Nechápeme v jiném kontextu problém s placením předem. A pokud není, tak proč udáváte mínus hodnocení obchodu, kde uvádíte rychlost dodání zboží jako plus pro obchod. Opravdu se nedá ani porozumět vašemu mínus hodnocení. Každá vaše reakce je naší školou pro kvalitnější obsluhu zákazníka. Děkujeme!!! S pozdravem Naryby365
- Super jednání a velice ochotný přístup
Reakce obchodu Naryby365
Dobrý den, moc děkujeme a těšíme se na další spolupráci. Každá vaše reakce je naší školou pro kvalitnější obsluhu zákazníka. Děkujeme!!! S pozdravem Naryby365
- rychle
++++++++++++111111111
- Rychlé odbavení objednávky
rychle vyřízená objednávka
Reakce obchodu Naryby365
- Vse rychle a bezproblemove.
K me spokojenosti.
Reakce obchodu Naryby365
Děkujeme za příjemné hodnocení. Přejeme krásný den. Vaše rybářské potřeby Naryby365.
- Transakce proběhla úspěšně. Pěkné zboží děkuji. Vřele doporučuji.
Reakce obchodu Naryby365
- Spokojenost ve všech směrech. Rychlost dopravy, kvalita, komunikace.
Spokojenost ve všech směrech. Rychlost dopravy, kvalita, komunikace.
- ceny
doporučuji
- Rychlost,cena
Reakce obchodu Naryby365
Vše v poradku a rychle vyrizeno
RYCHLOST DODÁNÍ, KOMUNIKATIVNOST, KVALITA ZABALENÍ VÝROBKU
- funguje jak má
- rychlost
- není
rychlost,spokojenost
Reakce obchodu Naryby365
Vše proběhlo v pořádku. Malý e-shop s dobrými cenami.
Dlouhé čekání
Reakce obchodu Naryby365
Vážený zákazníku, rovněž za tuto recenzi děkujeme. Dovolujeme si pouze připomenout, že jste si objednal zboží, u kterého je uvedená doba 3-5 prac. dnů. Ale i přes tuto informaci chceme poděkovat a víme, že máme toho ještě hodně co napravovat. Samozřejmě nás vaše zklamání mrzí.
Roman Závodný -
- jste super