Balík přišel rychle, ale kartony, ve kterých byly vrtačky zabaleny byly poškozené- roztrhané hrany, potrhané polepy.
Zboží máme určeno k maloobchodnímu prodeji a u zákazníků nevzbuzuje důvěru i když je obsah v pořádku. Očekával bych nějakou slevu.
Stoklásek -
- rychle jednani
- skvela dohoda
- komunikuji
Děkujeme.
rychlost,spolehlivost
Děkujeme,
3.9. jsem objednal a zaplatil dopředu. Asi 7.9. volal majitel že má laser a nemá příslušenství. Má odpověď byla, že počkám. 13.9. jsem volal a paní nebyla schopna říct, kde je zboží. 14.9. volal majitel že laser nemá ale má pouze příslušenství, obráceně, než minulý týden. Dnes je 27.9. nemám ani peníze ani zboží. Nikdo mi nevolá, nikdo nic neřeší. Zboží v den objednání bylo označeno skladem!
Reakce obchodu Nářadí Vaněk
děkujeme za vaše hodnocení, které je jako možná první zcela pravdivé. Ještě v úterý 26.9 jsme u dodavatele zjišťoval, jak to vypadá s tím, že mi slíbil odpověď do pátečního ráno a tak se samozřejmě nestalo a to co jsme slíbil já Vám, tak slíbili oni mě.
Tudíž cela chápu Vaše hodnocení a dnes Vám vyřídím vrácení platby a storno obj. jelikož si myslím, že dodavatel sám nevím, kdy mu laser dojde. Mrzí mě, že jsem Vám zboží nedodali, jelikož jsem samozřejmě mohli i něco málo vydělat, a tak svým způsobem není ani jedna strana spokojená.
Děkujeme za hodnocení a přejeme hodně úspěchů. -
- nářadí festool
Dobrý den. Moc si vážíme Vašeho hodnocení. Vaněk
- Velké plus, že mají i svůj servis. Sekačka byla při převzetí i skompletovaná a ihned nachystaná k provozu.
- I v Olomouci by mohli mít větší provozovnu s větším výběrem na místě.
Reakce obchodu Nářadí Vaněk
Dobrý den. Moc si vážíme Vašeho hodnocení. Na prodejně v Olomouci to máme trochu menší, ale snažíme se dělat vše pro komfort zákazníka. Kdyby se Vám někdy chtěl, stavte se do Prostějova, zde to máme obří. Děkujeme, Vaněk
- Solidní jednání , rychlé zaslání
Dobrý den. Moc si vážíme Vašeho hodnocení. Vaněk
Velice profesionální komunikace, kdy jsem byl upozorněn na již se navyráběné nářadí a realizace jeho náhrady. Korektní rychlé jednání.
- Inzerovali zboží skladem, neměli... Objednávku jsem zrušil
Reakce obchodu Nářadí Vaněk
Dobrý den. Zboží bylo uvedené na dotaz tudíž nebylo skladem a u dodavatele již nešlo objednat, jelikož položku zrušili. Nářadí Vaněk.
- rychlost dodání
- dobré ceny
Dobrý den. Moc si vážíme Vašeho hodnocení. Vaněk
- Velmi pěkný nápis firmy na kufru.
- Spokojenost, funkčnost Aku vrtacíhi šroubováku a fajn Aku baterie - vše funguje jak má.
Spolehlivé nářadí a spokojenost s výsledkem, doporučuji tento obchod.
- dobrá cena
- zboží, které mělo být skladem tak úplně skladem nebylo
- špatná komunikace obchodu
objednal jsem sadu kolíků DOMINO, za relativně dobrou cenu, mělo být skladem a hned odesláno - tím pádem rychle doručeno
nicméně skladem tak úplně nebylo
respektive bylo skladem na pobočce, na centrálu se muselo přeposlat aby odtamtud bylo odesláno mě
o tomto žádná komunikace ze strany obchodu, kdybych si aktivně nezjišťoval, nevím, do kdy bych na doručení čekal ...Reakce obchodu Nářadí Vaněk
Dobrý den. Děkujeme za hodnocení a pro příště se zlepšíme. Vaněk
Opravdu rychlé vyřízení objednávky.
Dobrý den. Moc si vážíme Vašeho hodnocení. Vaněk
Naprostá spokojenost. Vyřízení a dodání velice rychlé. Doporučuji.
Dobrý den. Moc si vážíme Vašeho hodnocení. Vaněk
- Perfektní, ochotní vyhovět potřebám zákazníka
- Super
- Rychlost reakce
- Vše klaplo bez jakýchkoliv problémů
- Měli zboží, které bylo jinde nedostupné
Dobrý den. Moc se vážíme Vašeho hodnocení. Vaněk
- Rychlost, skvělá domluva, parádní cena. Super obchod!!!!!!
Dobrý den. Děkujeme za hezkou reakci. Vaněk
- S produktem jsem spokojen velmi i rychlostí dodávky ale vybral jsem si produkt právě u vašeho obchodu že byl o 1000 Kč levnější než jinde a doprava zdarma. Jaké bylo moje překvapení že v den dodávky volala od vás paní a řekla mojí manželce že se na dopravě musíme finančně podílet. Mrzí mě že to vyřizovala moje manželka a ne já. Takhle se přece obchod nedělá od vás je to jenom hloupý marketingový tah protože každý normální člověk si spočítá kolik je jedna a jedna. Je to škoda protože jinak všechno klaplo úžasně!!!
Reakce obchodu Nářadí Vaněk
Dobrý den. Moc se vážíme Vašeho hodnocení, důležité je, že ostatní klaplo úžasně. Vaněk
- příjemné jednání , rychlost
Dobrý den. Moc se vážíme Vašeho hodnocení. Vaněk