Spokojenost
- umístění výdejny a označení, hledal jsem to tam asi 20 minut
vše ok, ale ta výdejna je fakt hodně na blbém místě...
- hlavní výhodou byla cena, za kterou jsem tento produkt koupil, byla 4.tis, nyní je již o 50 procent vyšší, takže u mě velká spokojenost, také práce s kladivem ok
- o žádných nevím
Není co hodnotit, u zboží je napsáno skladem, po týdnu jsem prodejci volal, vysvětlil mi, že skladem znamená skladem u jeho dodavatele, že zboží je na cestě...a dnes je to 11 dní po objednání a nic...tak nevím...místo zboží přišel formulář, abych vyplnil, jak hodnotím nákup na Nářadíshop...:(
- Cena a rychlost
Super
Vše proběhlo jak mělo.
- rychlost, platbu na zálohovou fakturu
- dobře ceny,osobni odber v miste mého bydliste
- dodací lhuta týden je v dnešní době opravdu pomalá.Zboží bylo na netu dostupné,ale ikdyž jsem zadal osobní odběr bylo k dipozici až za týden!
- skvělá rychlost v komunikaci i dodání zboží
- chybí směrovky k obchodu (osobní odběr)
- Profesionální přístup
Dobré ceny
Osobní odběr - spokojenost
Tento obchod můžu jen doporučit -
- Dobre ceny,cas dopravy.Celkova prehlednost.
- O nicem nevim.
Maximalne doporucuji.
Spokojenost!
Objednal jsem kombinované bourací kladivo, uhlovou brusku, diamant. kotouč a 5.ti dílnou sadu sekáčů. V sadě mělo být 5ks - 3 špice a 2 ploché. Byly tam jen 3 špice. Na dotaz na reklamační oddělení, obchod nereagoval.
Ostatní zboží bylo v pořádku.
Ale zaplatil jsem za něco, co mi nepřišlo, bohužel.Reakce obchodu Nářadíshop
Dobrý den , osobně jsem s Vámi hovořil o tom že nám zboží zašlete a bude Vám vyměněno. Do dnešního dne od Vás nic nedorazilo. S pozdravem Nářadíshop
- Možnost parkování.
- Rychlá expedice, skvělá komunikace, příjemný personál. A samozřejmě velice dobrá cena.
Spokojenost po všech stránkách.
- Super rychlý
- ne
Spokojenost super!
- Spokojenost Rychlost
- Zboží ihned k odběru.
Obchod super, ale doprava DPD tragédie.
Sledování zásilky je nepoužitelné vzhledem k samovolnému rozhodnutí dopravce k doručení zboží. Obchodní balík doručí po urgenci následující den v 17,30 . Bohužel to už je po zavírací době. :-( Milostivě čekáte na řidiče. -
- Akce cena
- Špatně se hledá obchod lepší navádění k obchodu. Obchod v areálu Benzínové pumpy