- Řešil to už někdo přes PČR ? Mám u nich taky objednané zboží a nekomunikují. Prvně psali že to pošlou v Úterý a nic se nedělo. Tak věřím pevně v to že dopadnou jako 80% zákazníků tady. Že peníze ani zboží neuvidím.
- Slušná rychlost dodání
- Nedodané zboží, neberou telefony, nekomunikují ,nereagují na maily, neseriózní a podvodný obchod, nedoporučuji !!!!!
- Neseriózní obchod
důrazně nedoporučuji! Peníze mají ,zboží nedodali , nekomunikují , nezvedají telefony, neodpovídají na maily!!!
Vyhněte se tomu obchodu, jde zřejmě o podvod!! -
Katastrofální přístup, pokud se něco zadrhne. Telefony neberou, na e-mail neodpovídají. Nedodání zboží řeším již tři měsíce!
- Žádná
- Nekomunikuji, neberou telefony, nereagují na email
- Zboží jsem si objednal před 14 dny a dodnes nepřišlo
- Nevrátili peníze
- Podezření na podvodný e-shop
Zboží objednáno před 14 dny, stále nedodává.Nekomunikují, peníze nevrátili zpět. Nespolehlivý obchod!!!
Objednal jsem si fresku kterou jsem potřeboval do 14dnu mit u sebe a dodnes ji nemam uz je to pres měsíc!
- nespolehlivá komunikace
zakoupíte-li produkt nevedený skladem, může se stát, že obchod zboží nikdy nedoručí nebo neobjedná u dodavatele, protože zveřejnil špatnou cenu, kterou nehodlá ctít.
- Při vytvoření objednávky byl uveden termín dodání 3-5 dnů. Nyní ani po měsíci není objednávka kompletně dodána.
- Strašná komunikace obchodu. Na e-maily nikdo neodpovídá, dovolat se téměř nedá.
- Pokud už se konečně dovolám, je mi slíbeno, že budu kontaktován zodpovědným pracovníkem. Opět ale nic.
- Nekomunikují, objednávku jsem dnes zrušila
Nekomunikace, měsíc čekám na objednávku a vůbec nic. Na email nereagují.
Zbozi temer po 4 tydnech objednani a zaplaceni stale nedorazilo.
Vše ok
- Zboží dorazilo v pořádku
- Komunikace
- Doručena jen část zásilky, po více jak měsíci stále nic.
Dobrá komunikace, rychlý dodej.
Vše mají skladem nebo v dodací lhůtě 3-5 dní a já po 15ti dnech stále nic nemám.
Nedodání objednávky, nedodržení termínů publikovaných na webu. Bez komunikace.
- Nevím
- Po deseti dnech žádná odezva a zboží nedorazilo.
nulová komunikace s klientem,neberete telefony/celý pátek 20.6.t.r./
údajně je balík v rukách ČP,uvidíme. -
- Obchod nekomunikuje. Dodání je v nedohlednu. Žádné info po 6 ti dnech
- Přijde po měsíci dotazník spokojenosti,ale co objednávka,ta přijde?
Nebyl jsem kontaktován,že bude problém s dodací lhůtou.
Až když jsem se dotazoval,bylo mi odpovězeno.
Zboží zatím nedorazilo ,pouze tento dotazník.
Teď jsem zvědav co dorazí,posíláte fotku žlutých gripů pod stejným objednávkovým kódem pod kterým jsem si objednal truhlářské svěrky 40cm FatMax.