rychle a spolehlivě
Standardní internetový obchod včetně doručovacích služeb.
Vše funguje tak, jak má - jak zákazník očekává.
Spokojenost. -
- v eshopu vypsán kompletní obsah balení
- kvalitně zabaleno
- rychle doručeno
- dobrá cena
- cena produktu který zde měli nejlevnější než konkurence
- doprava PPL
- rychlé dodání zboží
- Pohoda-rychlost
- Žádná-spokojenost
Pokrývačskou sadu jsme již vyzkoušeli, všechno v pořádku
- Rychlé dodání zboží
- Dobrá cena
Objevil jsem obchod náhodou a super
- Rychlost a cena
Rychlé doručení. Spokojenost.
Bes problému i s platbou bankovním převodem.
- Naprosto nekvalitní zboží - objednány dva stejné kusy stavitelného klíč a oba jsou nepoužitelné - vracím zboží.
Reakce obchodu Nářadí skladem
je nám líto, že jste nebyl s objednaným zbožím spokojen. Peníze za zboží jsme Vám odeslali zpět na účet ihned po obdržení vráceného zboží.
Rychlé vyřízení objednávky
Zboží stále nedorazilo
Reakce obchodu Nářadí skladem
Vámi objednané zboží nám bylo dnes dodavatelem doručeno a obratem jsme ho předali dopravci.
Omlouváme se za prodlení v odeslání, které bylo způsobeno státními svátky jak v ČR, tak u dodavatele v Polsku.
tým naradi-skladem.cz -
- V internetovém obchodě jsem si zboží vybral a dokončil objednávku. Objevila se zpráva, že objednávka je dokončena. Nejen že zboží zatím "nedorazilo", ale nedostal jsem ani žádnou zprávu e-mailem ani SMS o tom, že objednávka byla přijata, že je zpracovávána atd... prostě nic. Zda to byla nějaká nahodilá chyba systému nebo chybně nastavený systém, nevím.
Reakce obchodu Nářadí skladem
Vaše objednávka byla ihned po jejím odeslání potvrzena automatickým emailem 18.04.2023 v 10:39 na email uvedený v objednávce. Ve stejnou chvíli jste obdržel i email s pokyny k platbě, protože jste v objednávce zvolil platbu převodem předem na bankovní účet.
Ani na jeden z těchto emailů jste nereagoval a zboží doposud neuhradil, z tohoto důvodu Vám nebylo zboží odesláno.
Vámi objednané zboží máme skladem a připraveno k odeslání. Doporučujeme zkontrolovat složku "spam" či "nevyžádaná pošta". Pokud o toto zboží máte stále zájem, stačí objednávku uhradit dle pokynů v zaslaném emailu.
Z důvodu ochrany osobních údajů nebudeme uvádět email, který jste v objednávce uvedl. Nicméně se mohlo stát, že jste v emailové adrese udělal překlep, a proto Vám emaily z obchodu nedorazily. V tom případě nás kontaktujte na email [email protected].
tým naradi-skladem.cz -
Od datumu objednání (před 5 dny) se obchod vůbec neozval!
Reakce obchodu Nářadí skladem
Vaši objednávku jste odeslal 05.04.2023 se zvolenou platbou předem převodem na účet. Platba na náš účet byla připsána 06.04.2023 , tj. den před velikonočními svátky. Zboží jsme odeslali tedy v nejbližší možný pracovní den, což bylo úterý 11.04.2023, vzhledem ke státním svátkům nebylo možné odeslat dříve.
Ок.
- Výběr zboží .
- Ceny .
- Rychlost vyřízení objednávky .
Doporučuji .