• Výborná komunikace mailem

• o žádných nevím

velice spokojena

• přehlednost
    • množství nabízeného zboží

Rychlé zpracování objednávky a šetrné zabalení. Nepřišla mi ale informace o průběhu zpracování objednávky a při expedování zásilky jsem nedostala podací číslo balíčku pro sledování zásilky na stránkách České pošty.

• Originální nápady
    • Výborná komunikace
    • Rychlost vyřízení objednávky

Hlavní problém byl s Českou poštou, která prostě není schopná doručovat balíky a ještě píšou stupidní SMSky! K obchodu nemám žádné připomínky, spíš naopak.

Velice příjemná komunikace a ochota. Maximální spokojenost :-)

• Stránky jsou poutavé. Je na nich lehká orientace. Ve vašem obchodě jsem se rozhodla nakoupit, protože
    • 1. se mi objevil mezi prvními stránkami po zadání toho, co hledám
    • 2. upoutaly mě fotky, které lidé vyfotili, co si u Vás objednali.
    • 3. bylo pro mě ideální zboží, na které děláte potisk
    • 4. překvapivá cena

Nakoupila jsem v tom obchodě, protože mě upoutal svým designem. Moje vlastní zkušenosti jsou takové, že jsem nadmíru spokojená. Velice mě překvapil přístup k zákazníkovi. Psal mi pan Mašek, vzhledem k tomu, že fotka, kterou jsem chtěla natisknout, byla menšího rozměru, sám mi nabídl lepší řešení. Hlavně mě samozřejmě překvapilo, že šli i případné úpravy bez doplatku, jako například přidání podpisu k fotce. To je naprosto úžasné. Celkový dojem byl jen pozitivní. Určitě bych tento obchod doporučila svým známým a také jsem to udělala. A nejen oni, ale i já plánuji nějakou další objednávku. Samozřejmě, že zboží, které jsem obdržela se neskutečně moc líbilo. Moc Vám tímto děkuji

Reakce obchodu Nalepshop

Také moc děkujeme.

• Vše podle přání zákazníka.
    • Nemá žádné slabiny.

Výborná komunikace a skvěle udělaná práce podle představ zákazníka.Nechala jsem si udělat samolepu podle fotografie,moc pěkné.

• rychlá komunikace
    • rychlé doručení
    • cenová akce
    • libovolny motiv + uprava

Objednavku jsem provedla v nedeli cca ve 22h.,obchod mi obratem ihned odpovedel,ackoli bylo tak pozde a mimo pracovni den.Ochotne mi poradili a pomohli s moji objednavkou.Dodani zbozi bylo taky velmi rychle, ihned po obdrzeni platby,zbozi expedovali.Byl to muj prvni nakup a urcite ne posledni. Obchod tedy vrele doporucuji a dekuji za perfektni sluzby.

• -libovolný motiv a jeho úpravy + dobrá komunikace
    • -hledal jsem na internetu obchody které tyto služby nabízí a tento byl první na který jsem narazil, ostatní obchody nabízely jen určité obrázky na hrnky
    • neodpovídá na emaily přes víkend
    • jinak jsem se blíž s obchodem neseznámil

Ano, doporučil bych ho ostatním, právě kvůli možnosti úpravy motivu, které jinde nenajdete

• rychlost, kvalita
    • žádné

Skvěle doporučuji.

• Rychlost, spolehlivost a vstřícnost
    • nemá

Super!

• přehledný, líbí se mi barevné provedení, originální samolepky na zed

super, doporučuji..

• ochpta domluvit se
    • neatraktivní odběrové místo

• Dobre ceny a vyborna komunikace
    • zadne

Vyborny obchod a velkym vyberem a hlavne prijemne vystupovani personalu. Se vsim jsem byl spokojen a rad obchod budu dale doporucovat

Zboží dorazilo v očekávané kvalitě i termínu. Nevyhovující je pouze přiložená faktura - ta byla pouze na částku, kterou jsem platila nad voucher, tj. nebyla započátána částka kterou jsem zaplatila za poukázku, takže při reklamaci bych nedostala zpět částku, kterou jsem opravdu zaplatila.

• Maximalni ochota vyjit vstric. Pokud by jeste doslo k rozsireni sortimentu, tak by to nemelo chybu :)

skvělá komunikace, rychlé dodání, vstřícný přístup

Byla jsem spokojena zejména s ochotou, se kterou jsem se při nákupu setkala, již jsem doporučila obchod známým.

• flexibilita

Obchod bych doporučil.

• zatím opravdu nevím obchod reagoval pouze jednou, že měli dovolenou a to je vše ani mi nepotvrdili objednávku
    • absolutně nulová komunikace

nedoporučuji