Velký výběr a přijatelné ceny
- Zboží jsem objednal na základě nejlepší ceny, rychlosti dodání a především možnosti si jej vyzvednout v kamenném obchodě bez dopravného.
- O žádné v této chvíli nevim
Doporučuji nákup!
vše v pořádku
- Přehlednost, dobrá cena.
- Žádné
- Zbozi objednano 6 .9. 2017 dodnes 17. 9. 2017 nedodáno. HALÓ JE TAM VŮBEC NĚKDO, OZVĚTE SE, KOMUNIKUJTE. Je tam někde podle www.nakupni-dum.cz Ing. Ivo Ostrožný nebo o Váš spokojený nákup se dále starající Ing. Stanislava Hřivnová nebo Marie Chodurová, či Zbyněk Šplýchal a Radek Zdražil, nebo dokonce Eva Božoňová - operátorka pro reklamce a informace? VZBUĎTE SE, BUDÍČEK !!!!
Objednané zboží nedodáno, o ničem neinformují, nekomunikují. Nulová snaha dodat objednané zboží, potvrzené objednávkou.
Nedostačující komunikace po telefonu, nevhodné vystupování operátora.
Po mailu komunikace průměrná.
Zboží a doprava velmi kvalitní. -
- nákup bez hledání prodejny
- velmi rychlé dodání zboží
Bez výhrad
Doporučuji všem
- Jednoduchá, rychlá komunikace ve dvou emailech.
- Žádné nenastaly.
Komunikace bez problému.
Doručení zboží od dodavatele bez problémů ,dokonce v sobotu. -
Dobrá cena, rychlé dodání, jsem spokojená.
- dobrá komunikace
- nevím
neobávejte se
- Výhodná cena a rychlost vyřízení objednávky.
- Nezjistil jsem žádné slabiny.
Jednoznačně doporučuji jako důvěryhodný obchod.
- nízká cena
- nemá
doporučuji
- při této zkušenosti jsem žádné neodhalil a tak ani nemohu ocenit
- komunikace nebyla ze strany obchodu žádná
nedoporučuji
z prodejny, kde mělo zboží dorazit se ozval nějaký muž, který zpočátku nesrozumitelně něco plácal o zboží, které jsem si objednal. Pak po druhém zopakování jsem se dozvěděl, že přišlo jiné zboží a jestli může s mým souhlasem objednávku zrušit( kdybych ji nezrušil, tak jsem si mohl vyzvednout nějaká plechová dvířka-super).
Z Nákupního domu se nikdo neozvalReakce obchodu Nákupní dům
bylo objednáno zboží, které nebylo skladem, ale pouze na dotaz. Je nutné se dívat na skladovou dostupnost. Bohužel toto vyřizoval přímo dodavatel, bez našeho vědomí. Pro nedostupnost zboží musela být objednávka stornována. Toto již zákazník na vědomí dostal. -
- špatná komunikace
Reakce obchodu Nákupní dům
Na to bohužel nelze nijak reagovat. Není zde uvedeno nic konkrétního. Naše komunikace je v pořádku.
- Uz je to více jak 10dni a žádná informace o stavu zboží nepřišla .Nedoporucuji !
Nedoporučuji !!!
Reakce obchodu Nákupní dům
Ve chvíli, kdy je pořízena objednávka, mění se stav dle charakteru platby a dodání a odchází email. V případě, a to zvláště u nábytku, pokud je uvedeno dodání např. 3 - 4 týdny, pak je nutno vyčkat. Před expedicí pak odesíláme informaci o vyskladnění. Je se tedy nutné při objednání zboží důkladně podívat na "Dostupnost" zboží. Zatím bylo vše dodáno v termínu.
- Zklamals jsem se
- Dlouha cekaci doba na zboží neodpovida na meily
Nespolehlivost
Reakce obchodu Nákupní dům
Opět, je opravdu nutné, dívat se před objednáním na dostupnost zboží a ne bezhlavě objednávat a pak psát nepravdivé recenze.