• Rychle, spolehlivě doručeno.

• Terrible service, chaos.

I bought a table and chose zasilkovna. A few days later they called me it's too big for zasilkovna (the option should have not been possible to choose!) And I need to pay more for PPL. I did but unhappy. today I receive a message from PPL that I need to pay for everything to receive the order. Why would I pay twice??? Customer service - no reply. Terrible.

• vše

Poslali jiné zboží. Na reklamaci zareagovali, že ji vedou, ale to je vše. Na moje dva další maily žádná reakce. Volat na telefonní číslo zbytečné. Na podruhé po dlouhém vyzvánění to zvedla nas*aná paní, že "oni" tam nejsou a mám to řešit přes mail.... Objednávám často z eshopů, ale tohle jsem ještě nezažila. Naštěstí. Za mně tenhle eshop nikdy víc!

Vše proběhlo bez problémů

Super

Zbozi jsem objednala a zaplatila pred tydnem. Nikdo z obchodu nekomunikuje. Ani na telefonu a ani na emailu.

Doporučuji

• dlouhá doba doručení

• sortiment
    • nic

• Cena
    • Nekvalitní zboží (na e-shopu je to těžké poznat)
    • Vícero zboží nebylo k dispozici, i když bylo deklarováno. že je skladem
    • Zboží dorazilo špinavé a plné trávy
    • Za nedodané zboží slíbili vrátit peníze, ale již uběhl skoro měsíc a zatím nic nepřišlo

Zde již nakupovat nebudu. E-shop se očividně snaží srazit cenu na minimum, ale v nekvalitě zboží i svých služeb již přesahuje rozumnou mez.

Osobní odběr Ostrava

• Zboží mělo být skladem a teprve po více než týdnu zbytečného čekání se obchod ozval, že zboží nemá a objednávku zrušil. Na e-shopu ale bohužel tuto informaci nikdo neaktualizoval.

• Na eshopu jsem jiz driv nakupovala-vlastne sehnala par veci Ikea znacky. Jsem spokojena a obchod doporucuji. Dodani trvalo tak 3-4 dni ale nemam s tim problem.
    • Nevim

Nakupovala jsem jiz parkrat a vzdy spokojenost.

Objednávka přiajata. Toť vše. Zruším obkednávku.

Zboží uvedené, že je skladem ve skutečnosti není

Nákup komukoliv nedoporučuji,portřebovala jsem rychlý nakup,proto jsem volila NAKUP EXPRES,dodání zboží trvalo neuvěřitelných 20 dnů a to jsem 2x urgovala,omluvvili se,ale nikdy víc si neobjednám.

• rychlost a flexibilita

naprostá spokojenost

• Zboží přišlo v pořádku.
    • Dodání trvalo 10 dní.

Celkově obchod proběhl dobře, hned při uzavírání objednávky jsem byla upozorněná na delší dodací lhůtu. Ale obchod komunikoval a problém nebyl.

Obchod nabízí zboží, které nemá. Vytvořila jsem objednávku, ke zboží o které jsem opravdu stála jsem přidala pár drobností, zaplatila kartou. Druhý den mi přišla zpráva, že zboží bohužel nemají, ať si vyberu něco jiného. Požádala jsem o zrušení objednávky. Obchod objednávku zrušil , v elektronickém bankovnictví jsem viděla, že platba kartou je zatím pouze blokovaná , ne odepsaná z účtu. Dostala jsem potvrzení o zrušení objednávky a potom si stáhli platbu. Vrácení peněz jsem se musela dožadovat, upomínat, ale nakonec jsem uspěla a peníze vrátili dříve, než za 14 dní , na které se původně odvolávali.