• velmi vstřícné a ochotné jednání při změně objednávky

Obchod doporučuji, zásilka mi byla doručena velmi rychle se zbožím v odpovídající kvalitě.

• Zboží bylo dodané rychle.
    • Produkty byly velmi pečlivě zabalené.
    • Na dózách byly etikety (s českým textem, tedy zřejmě lepené v Česku). Na menších velikostech byly na fólii, která se sundala i s etiketu. Ale na dózách 2100 ml byly etikety přímo na dóze. Po sloupnutí etikety pod ní zůstal lepivý obdélník, který nelze odstranit ani jarovou vodou, ani odlakovačem, ani speciálním odstraňovačem samolepek HG. Dózy jsou tak nevratně znehodnocené; opravdu nechápu, který inteligent nalepí na transparentní dózu etiketu a nepřezkouší, jestli ji lze sundat beze stopy!

• komunikace
    • rychlost dodání zboží
    • nevím

doporučuji

• Nízké ceny za dózy, nejnižší na trhu
    • Horší komunikace
    • Delší expedice

Dózy na potraviny jsou kvalitní, tak jako na obrázcích.
    Super ceny.

• Objednávka přišla dost pozdě od objednání
    • Část zboží jsem chtěla v zákonné lhůtě 14 dnů vrátit. Na mail mi nikdo nereagoval, telefony neberou.
    • Zaplatila jsem poštovné, přes formulář obchodu na vrácení zboží. Přesto mi nedošel žádný štítek na zaslání balíku.
    • Zboží, které jsem chtěla vracet, je dost nekvalitní (u dóz na potraviny se rozpadají víčka)
    • Opravdu špatná, resp. nulová komunikace.

Neprišlo mi ani potvrzení objednavky , zbozi jsem hned zaplatila, ale žádná reakce obchodu. Nevim kde se stala chyba. Jde to prosim proverit? Dekuji

rychlé a vstřícné jednání

• Komunikace jen přes email.zbozi stále nedoručené

• rychlé dodání

• Rychlost doručení
    • Skvělé ceny

Bezproblémový eshop

uz nemam zájem, o objednávce nic nevím, e-shop se vůbec neozval

Jsou to podvodnici!!!!! Žádna objednávka nepřišla, telefony nezvedaji, zboží bylo uhrazeno. Přišla jsrm o peníze!!

Dlha čakacia doba.

• Nekomunikují
    • Podvodníci

Zboží jsem zaplatila kartou, dodnes nedorazilo ani potvrzení objednávce, natož o platbě. Na dotaz, jak to s objednávkou vypadá se nikdo neozval. Nahlašuji na ČOI.

• Zbozi neprislo, ikdyz bylo zapkaceno ihned kartou
    • Obchod nekomunikuje, neodpovida na emaily

Vše šlo velmi rychle

• relativne dobry stav zbozi az na nize zminene chyby
    • na obrazku bylo jina barva zbozi nez mi bylo doruceno

• Rychlé dodání
    • Rychlé dodání

• Obchod nedoručil ani na vyžádání fakturu - daňový doklad, nereaguje na zaslanou reklamaci, telefon nikdo nebere na e- mail nechodí odpověď.

Zboží bylo doručené ve dvou termínech, dodávka rozdělená na polovinu, 1 kus dorazil poškozený, obchod se k reklamaci nevyjádřil.