• Nizka cena.
    • Presny datum dodani nam byl oznamen pres SMS jen nekolik hodin pred dodavkou.

Vyborna komunikace, teda krome nedani presneho datumu dodavky s dostatecnym predstihem. Ale jinak spokojenost.

• hezké ceny
    • nekomunikuje

Doporučuji,dobré ceny. Chybí jen komunikace se zákazníkem. Nevěděla jsem, zda je zboží expedováno. Kontaktovala mě až přepravní společnost.

Nejnižší cena z nabídek.

• velký výběr zboží,rychlá dodávka,dobré ceny.
    • O žádných nevím.

Dobré ceny,kvalitní zboží a doporučuji všem zákazníkům.

• výborné ceny, rychlost, spolehlivost
    • nevím

doporučuji, spolehlivý prodejce s dobrými cenami a velkým sortimentem

• rychlost dodání zboží
    • telefonické spojení špatné, jen 1x jsem se dovolal
    • v uvedený čas, dle domluvy, nebrala asistentka telefon
    • tím mi nepodala mnou požadované informace, které slíbila obstarat

doporučuji

• Výborná cena požadovaného výrobku
    • Rychlá a příjemná komunikace
    • Velký výběr

S nákupem zde jsem velice spokojena, i přesto že zboží neměli skladem, přišlo dříve než jsem čekala :).

• nejnižší cena
    • dobré jednání
    • kvalitní výrobky
    • nevím o ničem

Doporučuji.

• Obchod nabízí zboží za výrazně nejlepší ceny na trhu (rozdíl byl v tomto případě o více jak 2,500 kč oproti ostatním prodejcům).
    • Vcelku dobrá komunikace, ochota, rychlé dodání.
    • Jedinou slabinou byl nedostatek informací při nákupu jak o výrobku samotném, tak o platnosti 10 leté záruky na motor garantované výrobcem u tohoto modelu v případě nakoupení přes tento obchod.

Nedostatek informací o produktu (které ovšem zprvu nebyli schopni přesně zodpovědět ani zástupci tohoto výrobce v ČR) měl za následek, že do rozbalení výrobku jsem nevěděla jistě, zda se na tento výrobek zakoupený zde bude vztahovat 10 letá záruka na motor garantovaná jinak výrobcem a jak a kde bude případně uplatnitelná a zda by bylo možno i u nákupu u tohoto prodejce státem garantovanou záruku prodloužit u výrobce. Potvrzení informace, že i model Hotpoint AQS73D 29 má titanovou výztuž bubnu jsem pak našla až na italských stránkách výrobce. Naštěstí všechna překvapení po rozbalení výrobku byla příjemná. Výrobek má opravdu garantovanou 10 letou záruku na motor, lze jej zaregisrovat přímo u výrobce, na displeji na pračce lze navolit i český jazyk a je přiložen návod i v češtině. Titanové výztuže nerezového bubnu má tento model též a oproti info na internetu u většiny výrobců jsem zjistila, že pračka má i program použitelný na praní péřových bund. Dodání proběhlo rychle, komunikace s dopravcem byla ideální, pán byl velmi vstřícný. Pračka zatím pere výborně a opravdu velmi tiše, kromě toho má opravdu příjemné rozměry a design. Zapojení proběhlo bez problémů, s návodem není problém nainstalovat i pro laika. Mít většinu požadovaných informací před nákupem výrobku, usnadnilo by mi to rozhodování a zmenšilo obavy, které se naštěstí ukázaly jako neopodstatněné. Obchod i výrobek (alespoň zatím) za sebe rozhodně doporučuji.

Poškozený (rozlámaný) polystyren ve spodní části. Zboží ovšem nepoškozeno.

• Sporák Elektrolux neměl český návod. Musel jsem jej tisknout na netu

Spokojenost:-)

• perfekní jednání
    • přesnost

dobré jednání

• Je to nejlevnější shop za cenu delší dodací lhůty

• Cena

• -zboží dorazilo do tří prac. dnů což jsem ani neočekával po přečtení předešlých recenzí
    • -rozhodující pro nás byla cena

• Nízká cena.
    • Slabá komunikace. Neobdržela jsem email,který by objednávku potvrdil. Komunikace po telefonu, pokud se lze dovolat. Objednávku jsem několikrát urgovala. Dlouhé dodadí lhůty, skoro 14 dni.

Dobrá cena, dlouhá dodací lhůta, slabiny v komunikaci.

• Měla jsem požadavek-dodání zboží o 1 pracovní den dřív a nebylo mi vyhověno.

• levné zboží
    • špatné dodací lhůty

dobrý

• cena za originál výrobek - koho zajímá, že je zboží určená pro jiný trh, než náš - hlavně, že to je určeno pro Evropu (takže splňuje parametry EU), no ne? :-)
    • komunikace - je potřeba se dotazovat, kdy bude zboží expedováno, atd.. Ocenil bych více informací v tomto směru ke klientovi po objednávce a zaplacení a ne čekat, až bude vznesen dotaz...

Nákup na tomto e-shopu doporučuji.
    Ceny mají nejnižší s porovnáním s konkurencí za originální výrobek a ve 100% kvalitě.
    Dodací termín cca týden.