- Ceny
- Komunikace
- Ceny
- Přehlednost stránek
Objednal jsem zboží, které nebylo skladem. Jako dobu dobu doručení uvádeli 7-10 a již 7 den jsem měl zboží doma. Určitě doporučuji.
- Spolehlivost, komunikace, cena.
- nevím
Spolehlivost domluva! Výrobce Scholl měl v krabici špatné příslušenství, ale obchod bez problémů sjednal výměnu. Nemohu s na nic stěžovat.
- Nízká cena. Velký výběr.
- Trochu mám obavy z případné reklamace, neboť se jedná o SR.
Obchod bych doporučila z důvodu bezkonkurenčeně nízké ceny.
super cena
Doporučuji!
- ceny zbozi a dopravy.
- Umoznuje dobirku bez navyseni nakladu.
- nizka cena = nizke naklady na strane obchodu (maloco na sklade, zadne info na strankach, dodaci lhuty atp.)
- Pan dovozce z prepravni sluzby je vystresovany a neumi se stresem pracovat aniz by si ho vyleval na svych zakaznicich. Ac neni zamestnanec obchodu, obchod si tuto prepravni spolecnost vybral a jestli sidobre vzpominam, neni to jedina stiznost na dopravce.
Obchod jsme vyzkouseli jen diky tomu ze umoznoval platbu na dobirku. Vzhledem k ruznorodym recenzim bych si asi platbu predem nelajznul.
V nasem pripade bylo vse v poradku (az na toho dopravce). -
- žádné
- Zaslali jiné zboží, ani jsem jim nestál za omluvu. Na původně objednané zboží jsem čekal cca měsíc - prý se jim rozbilo auto když jelo pro zboží do skladu (asi mají jen jedno)
V žádném případě nedoporučuji.
- Solidni cena, rychle dodani. Spokojenost.
- Dodani zbozi i kdyz to byla lista, tak by zaslouzila tou streckou zabalit trosku lepe, aby to nejak vypadalo a ne jak by to ridic ( prepravka za to nemuze, spatne zabalene ) vytahnul kravicce ... opravdu omotani dokola nepomuze je potreba do krize nebo pouzit izolepu. ;-)
Doporucuji
- cenu
- nevim
dobrý
- rychlý a kvalitní nákup
- nevím
dobrý nákup za slušné peníze
- OBCHOD PROBĚHL VELMI RYCHLE
- NEVÍM
BYL TO MŮJ PRVNÍ NÁKUP A BYLA JSEM S NÍM VELICE SPOKOJENÁ JAK S CENOU TAK RYCHLOSTÍ DODÁNÍ.
- o žádných slabinách nevím
Vřele tento obchod doporučuji
- Výrobek dle ceny na internetu patřil v tomto obchodě mezi nejlevnější na trhu přes internet.
Ano, spokojenost s obchodem byla dobrá. Určitě obchod použiji i v budoucnu.
Jsem se vsim spokojena.
Bez problemu
Zboží po potvrzení ojednávky ani do 14 dnů nedodali a až na můj dotaz mi zdělili, že ani nedodají, jinak bych čekal dál.
Nikdy více. -
Zboží, jsem objednal. Po týdnu jsem volal, paní rekla, ze zbozi do dvou dnu prijde. Po tydnu stále nic a ani mne nikdo nekontaktoval.
- cena a rychlost dodání
- Dobrá cena.