- žádná komunikace
Po týdnu ale vubec nic.
zboží objednáno, zaplaceno,ale žádný zpětný kontakt. Zatím čekám.
Písal som o korektúru chýb v adrese a opravili z novými chybami
Do dnešního dne mě nikdo nekontaktoval a již mi chodí hodnocení ohledně nákupu
- Zaplatil som objednaný tovar a do dnešného dňa t.j. asi 10 dní sa nič nedeje.
Nič , len ďakujú za nákup a žiadne info o čase dodania , nič ani ťuk
Ve své podstatě nefunkční. Zásilka se ztratí a obchod čeká na ????? - až jim dá zprávu. Dobrý obchodník by zboží poslal okamžitě znovu.
Zboží objednáno do Zásilkovny - bude doručeno svévolně na Poštu a nevím na jakou.
Dotazník poslán ještě před doručením zboží - to jsem nepochopil. -
- Tovar objednaný pred týždňom, samozrejme skladom a ešte nedorazil. Na IBAN , ktorý mal byť súčasť faktúry som čakal dva dni a to bola už urgencia druhý krát.
- Prehľadná stránka , ale to je tak všetko. Druhý krát si akurát pozriem obj. číslo a tovar objednám inde.
Objednáno 25.8.2020 a ještě mě nedošlo zboží na tož zpráva zda zboží vůbec přijde..
Hlavně, že chcete abych se vyjádřil jak jsem spokojen s nákupem. -
- uváděné telefonní číslo neexistuje
Po urgenci obchodník sdělil, že zboží nemá na skladě, že mu bude dodáno až 31. srpna. Přitom má stále na svých webových stránkách uvedeno, že je zboží skladem s dodací lhůtou max. 10 dnů.
- zboží nedorazilo po šesti dnech a nikdo nebere telefon, nelze se dovolat a zjistit, zda zboží bude vůbec doručeno .... nebo mám objednávat jinde
- Vše mínus.
Zboží objednáno 23.6.22 do dnes nedorazilo, obchod nekomunikuje.
- Zboží jsem si objednala,přišel potvrzující mail od té doby žádná komunikace ! A teď mám ohodnotit můj nákup?!
Již je od vás dotaz na objednané zboží,ale doposud jsem o objednaném zboží žádnou zprávu neobdržel. Takže nevím kde se nachází a kdy bude doručeno,zda vůbec.
Komunikace s p. Dočekalem výborná, poradil, dal odkaz, ale dodání vázne, ikdyž psali 5ks skladem a dodání do 5dnů.
Objednal jsem si zboží, dostal jsem potvrzení o přijetí objednávky s tím, že by zboží mohlo dorazit do 14 dnů, ale utekl už měsíc a obchod hraje mrtvého brouka. Ani zboží, ani odpověď na urgenci.
- nižší cena,
- použití zásilkovny!!!
- Dlouhá dodací doba
'vcelku dobré.
jen mě překvapilo, že při telefonickém rozhovoru věděl pracovník o jakou zakázku se jedná jen podle mého jména. -
Těžko hodnotit , když jsem ještě nic neobdržel!
- Dlouhá dodací doba nekomunikace neinformovanost. Stojím ve tmě.